Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

For meg starter skjønnhet med vakker hud. Siden jeg lever av utseendet mitt, må jeg pleie huden min hver eneste dag. Jeg er veldig streng med å beskytte huden min, og jeg soler meg ikke lenger. Jeg går heller aldri ut døra uten solfaktor.

Jeg har et veldig klassisk ansikt. Hvis jeg tar på for mye makeup, ser jeg ut som alle andre. Derfor prøver jeg å fylle i brynene mine litt ekstra for å gi ansiktet mitt mer karakter. Jeg er heller ikke redd for å sette på løsvipper når jeg er på den røde løperen. Ellers sverger jeg til svart maskara.

Jeg liker ikke å bruke så mye sminke, så jeg sminker meg som regel selv. Jeg lærte en del triks da jeg jobbet som modell, som for eksempel å forsterke trekkene mine og å kun bruke foundation på ujevne partier og ikke over hele ansiktet. Jeg elsker sotede øyne, men jeg liker også å gå for en mer naturlig look.

Håret mitt er veldig tynt, og jeg kjemper mot det hver eneste dag! Det er nok det jeg helst skulle ha endret på meg selv. Jeg lar alltid håret lufttørke, og jeg har funnet ut at hår-oljen fra MoroccanOil fungerer veldig bra.

Om alt blir feil, føler jeg at en leppestift kan være nok for å redde antrekket. Jeg liker leppestiftene fra Tom Ford, spesielt den korallfargede. Når jeg skal gå for røde lepper, bruker jeg Russian Red fra Mac. I vesken min har jeg alltid med et kompaktpudder, en solkrem og en svart maskara.

Jeg elsker lange morgener når jeg har god tid til å drikke kaffe, spise frokost og leke med katten min. Når jeg skal skjemme meg bort, liker jeg å få thaimassasje, og jeg tar manikyr og pedikyr så ofte jeg kan. Jeg er avhengig!

Jeg prøver alltid å få ni timer søvn hver natt - det er det enkleste og beste skjønnhetstipset som finnes. Jeg både føler meg og ser bedre ut når jeg sover nok. Jeg merket også enorm forskjell på huden min etter at jeg sluttet å røyke.

Jeg er egentlig ikke sporty av meg, og jeg hater å dra på treningssenteret. Jeg synes trening bare er fornuftig om jeg har glede av det. Jeg sverger til sykling og fjellturer for å holde meg i form. Så snart jeg er på en fjelltopp, blir jeg kjempegira!

1. Calvin Klein Beauty EdP 50 ml, kr 695. 2. MoroccanOil Oil Treatment, kr 329. 3. Mac Lipstick i fargen Russian Red, kr 175. 4. Tom Ford Beauty Lip Color i fargen True Coral, kr 300. 5. Clé de Peau Beauté Concealer, kr 430. 6. Neutrogena Ultra Sheer Liquid Sunscreen, kr 80. 7. Chanel Le Rouge Noir de Chanel, kr 225. 8. Chanel Poudre Universelle Compacte, kr 390. 9. Chanel Mascara Noir de Chanel, kr 300. 10. Kérastase Masque Force Architecte, kr 365. © Foto: Produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!