Skjønne Pernille Teisbæk (28) er trofast mot produktene som passer hennes hud. Sjekk ut bloggen hennes: lookdepernille.com © Pernille Teisbæk

Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

- Jeg synes det er veldig individuelt hva som kler en, så jeg er bevisst på at hvis jeg ser en fin makeup i et magasin, er det ikke sikkert at den passer meg. Det samme gjelder hudprodukter og lignende, så jeg holder meg til det jeg vet fungerer og eksperimenterer ikke så mye på den fronten. Jeg er tilhenger av en naturlig look, forteller Pernille Teisbæk, som står bak bloggen Look de Pernille.

Her er hennes beste tips:

- «Less is more» når det gjelder skjønnhet. Jeg liker ikke når det blir for mye, og synes det er utrolig fint med helt naturlig hud. Om jeg er trøtt eller sliten, legger jeg en hvit kajal på våtlinjen. Det frisker opp på et øyeblikk!

- Jeg er veldig glad i parfyme og sverger til den jeg har brukt i mange år, nemlig Escentric Molecules 02. Den blander seg med din egen duft og fremhever den, slik at du på en måte får din helt egen signaturduft, og det liker jeg veldig godt.

- Etter at jeg byttet frisør er håret mitt både blitt tykkere og sterkere. Salongen bruker kun Aveda-produkter, som er naturlige og sliter mye mindre på håret. I tillegg bruker jeg håroljen fra Moroccanoil, som gir håret mitt et sunt og glansfullt utseende.

- Jeg er tilhenger av produktene fra det danske merket Tromborg og bruker deres Anti-Aging Wrinkle Serum hver dag. Så bruker jeg en farget dagkrem fra Laura Mercier som gir en veldig fin og naturlig glød i huden, og så har den solfaktor i tillegg. Og så har jeg i mange år vært storforbruker av Chanels neglelakk i fargen Rouge Noir på neglene.

- Jeg bruker som nevnt vanligvis ikke mye sminke. Til hverdags bruker jeg maskaraen Le Volume de Chanel, øyenbrynspudder fra Anastasia på brynene og en leppepomade på leppene. Til fest bruker jeg hvit kajal på våtkanten og mineralfoundation fra Tromborg. Noen ganger kjører jeg på med en rød leppestift på leppene, favoritten min er fra Mac.

- Det viktigste jeg har lært innen skjønnhet, er at det er ikke alt som kler alle. Noen ser bra ut med mye sminke på, men jeg ser heller mye eldre ut med sminke. Det som kler meg er ren og sunn hud, markerte brun og lange vipper.

1. Tromborg Mineral Foundation, kr 460. 2. Chanel Le Vernis i fargen Rouge Noir, kr 225. 3. Escentric Molecules 02, kr 1.195. 4. Aesop Coriander Seed Body Cleanser, kr 345. 5. Tromborg Exfoliating Scrub Mask, kr 385. 6. Chanel Le Volume de Chanel, kr 300. 7. Aesop Reverence Aromatique Hand Cream, kr 180. 8. Moroccanoil Treatment Oil, kr 299. 9. Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20, kr 445. 10. Tromborg Anti-Aging Wrinkle Serum, kr 995. 11. Mac Eye Kohl i fargen Fascinating, kr 140. 12. Anastasia Brow Powder Duo, kr 220. © produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!