Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Noen ganger sporty. Alltid sexy. Og aldri redd for å være glamorøs. Nå kan du få en bit av designeren Michael Kors' glamorøse jetsettliv.

Det er nemlig her han har hentet inspirasjon til sin nye duft- og makeupkolleksjon. Kolleksjonen består av tre individuelle dufter og en rekke makeupprodukter, som representerer forskjellige sinnsstemninger.

I hjertet av denne kolleksjonen finnes tre unike dufter, som er utviklet slik at hver enkelt matcher én av Michael Kors-kvinnens tre fasetter: SPORTY, SEXY og GLAMOURØS.

SPORTY CITRUS er en frisk duft, som åpner med sprudlende appelsin og mandarin på en vakker bakgrunn av varme tresorter og hvite blomsternoter. De kremete treduftene leder tankene hen på de karakteristiske nude-nyansene, som Michael Kors er så kjent for.

SEXY AMBER utstråler berusende rav svøpt i sandeltre og musk, forførende etterfulgt av lekker appelsin, mandarin og hvite blomsternoter. Inspirasjonen er hentet fra de frekke fargene som ofte lyser opp i Michael Kors' motekolleksjoner.

GLAM JASMINE har Kors' elskede sjasminnote i midten, omgitt av dempede trenoter og sprudlende sitrus. GLAM-kolleksjonen er til kvinnen som fremhever sin skjønnhet med fargemettede looks i dype, fyldige farger, som for eksempel plommelilla og bærrøde nyanser.

Nå kan du vinne en av disse duftene! Send en mail i konkurranse@elle.no og merk emnefeltet med Michael Kors. Skriv så hvilken av de tre duftene du ønsker deg.

Vi trekker tre heldige vinnere som får hver sin duft til en verdi av 580,- kr.

ELLE 1013 Skjønnhet Michael Kors=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!