Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

- Skjønnhet for meg handler om å gjøre det beste ut av det jeg har. Jeg liker ikke når sminken eller klærne overdøver meg, jeg må føle at jeg ser ut som meg selv til enhver tid. Jeg bruker ikke for så mye tid på sminke og hår, det holder med halvannen time fra jeg går i dusjen til jeg går ut døren når jeg skal noe spesielt.

- Hudpleie er viktig og jeg følger et strengt hudpleieregime. Jeg må bruke veldig mye sminke på jobb, så jeg renser alltid huden nøye, eksfolierer huden jevnlig og så gjelder det å tilføre så mye fukt som mulig. Jeg er også veldig opptatt av å bruke solfaktor.

- Jeg sverger til Lucas' Papaw Ointment på leppene mine, spesielt når jeg er ute og reiser. Jeg bruker også leppepeeling, eller så børster jeg leppene mine med en grov klut for å fjerne døde hudceller.

- Jeg går for produkter som forsterker trekkene mine. Jeg elsker Burberry Sheer Concealer og Benefit Hoola Bronzing Powder, det er det mest naturlige solpudderet som finnes og er helt uten glitter. Jeg liker ikke å bruke sterke farger på leppene mine, det synes jeg kan bli litt mye.

- Jeg fikser alltid brynene før jeg går ut døren, det gjør at jeg ser mer våken ut. Jeg bruker øyenbrynspudder fra Laura Mercier og fyller dem inn med en liten kost. Så fester jeg dem med øyenbrynsgelé.

- Jeg elsker kvinner som skiller seg ut, slik som Anjelica Huston. Hun er en naturlig og særegen skjønnhet. Mange tror at skjønnhet betyr å ha perfekte tenner eller en nese i en bestemt størrelse, men det er det særegne som viser hvem du virkelig er.

- Det er viktig for meg å trene og holde meg i aktivitet. Ikke bare for å holde meg i form, det handler også om velvære. Jeg føler meg bedre, tar bedre vare på meg selv og det gir meg økt selvtillit. Hele skjønnhetsregimet mitt starter på treningssenteret, så gjelder det å tilføre sunne og gode matvarer i kroppen.

- Når jeg har solbrun hud føler jeg meg alltid freshere. Selvbruning er den sunneste måten å gjøre det på, og jeg bruker alltid selvbruning fra St Tropez. Til kroppen er favorittene mine Burberry Body Spray Body Milk og Dry Oil Spray. Duften passer like bra på dagtid som til kvelden.

=

PRODUKTER: Laura Mercier Brow Powder Duo i fargen Soft Blonde, kr 270. Clarins Extra Firming Lip & Contour Gentle Exfoliator, kr 295. Benefit Hoola Bronzing Powder, kr 240. Burberry Body Bodymilk, kr 395 Burberry Body Oil Mist, kr 395. Diptyque Figuier duftlys, kr 450. Burberry Beauty Sheer Concealer, kr 240. © Getty/produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!