Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

For å bli skjønn som Scarlett Johansson trenger du rød leppestift, ansiktsmasker og en personlig duft.

Her er hennes beste tips!

- Jeg elsker parfyme og bruker duft for å uttrykke meg. Jeg synes det er viktig å bruke dufter som reflekterer hvordan du føler deg, på samme måte som du kler deg etter dagsform eller til spesielle anledninger. Jeg elsker Dolce & Gabbanas Desire på kvelden - det er en veldig feminin duft. På dagtid liker jeg å blande forskjellige essensielle blomsterdufter fra Bourbon French Parfums.

- Jeg er opptatt av å bruke naturlige hudpleieprodukte, og har funnet ut at eplesidereddik er supert. Det kan være litt hardt mot huden, men om man har kviseutbrudd, er det veldig effektivt. Ellers sverger jeg til ansiktsmasker, og veksler mellom å bruke en utrensende leiremaske og en fuktmaske. Favoritten min er HydraQuench Cream-Mask fra Clarins.

- Om jeg skal føle meg vel, er jeg helt avhengig av å ha en jevn, perfekt hud. Derfor sverger jeg alltid til foundation når jeg sminker meg. Om jeg vil ha en dramatisk look, velger jeg enten sotede øyne eller en tykk eyeliner, siden begge disse lookene er veldig sensuelle og feminine.

- Når det gjelder maskara, liker jeg at den er tykk i konsistensen og ordentlig svart. Favoritten min er Bad Gal Mascara fra Benefit, den er skikkelig bra. Mitt favorittprodukt over alle er Sensai Cellular Performance Total Lip Treatment. Den føles som en million dollar på leppene!

- Jeg elsker rød leppestift, og passer alltid på at leppestiftene jeg bruker ikke er for tørre i konsistensen, for det kan få leppene til å se tørre ut. Når jeg bruker rød leppestift, tegner jeg alltid opp leppene med en hudfarget lipliner først. Da sitter leppestiften bedre, og jeg slipper den røde kanten rundt leppene etter noen timer.

- På den røde løperen elsker jeg å eksperimentere med stilen til de klassiske Hollywood-ikonene. Jeg bruker gjerne Lauren Bacalls signaturlook som en referanse, og Rita Hayworth som hårinspirasjon.

- Jeg går aldri og legger meg med sminken på, selv om klokken er fire om morgenen. Og jeg renser sminkekostene mine én gang i uka - folk aner ikke hvor skitne svamper og pensler egentlig er! Skitne koster, der har du grunnen til at du får kviser!

PRODUKTER: Clarins HydraQuench Cream-Mask, kr 380. Sensai Cellular Performance Total Lip Treatment, kr 790. Dolce & Gabbana Desire edp, kr 795 for 50 ml. Benefit Bad Gal Lash Mascara, kr 175. Pinsett fra Tweezerman, kr 199. Shu Uemura Eyelash Curler, kr 190. Laura Mercier Flawless Fix Pencil, kr 200. Dolce & Gabbana Perfect Matte Liquid Foundation, kr 350. © Stella pictures/produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!