Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Supermodellen og skjønnhetsikonet Kate Moss er like aktuell i dag som når hun slo gjennom på 90-tallet. Nå har hun også fått oppdraget som Kérastases nye ansikt.

Selv om hun fyller 40 til neste år, ser hun fortsatt like fresh ut. Her deler hun sine skjønnhetshemmeligheter.

Hva er ditt beste makeuptips?

- Små justeringer kan gjøre underverker for ansiktet, som for eksempel skyggelegging. Jeg legger alltid en bronzer i tinningene, på kinnbeina og langs kjevebeinet - det markerer og gir ansiktet en fin glød. Ellers prøver jeg å bruke minst mulig foundation. Jeg korrigerer heller ujevnheter med en concealer.

Hvordan sminker du deg til fest?

- Til fest veksler jeg mellom beige eller røde lepper. Men jeg er alltid tro til eyelineren min. Vippetang og masse maskara hører også partysminken til.

Hvilke hårprodukter klarer du deg ikke uten?

- Jeg har alltid vært en stor fan av Kérastases hårprodukter, spesielt Chroma Riche-linjen. I den nye serien har jeg funnet en ny favoritt, Spray-a-Porter, som gir håret en litt tilfeldig tekstur og strand-look, da trenger man ikke annet enn svart eyeliner og litt naturlig lipgloss, og man er klar for en kveld på byen! Ellers er jeg stor tilhenger av tørrsjampo.

Les også: De beste treningsappene

Dette er din første hårkampanje, hvorfor valgte du Kérastase?

- Jeg har brukt produktene i mange år og elsker dem. Luigi Murenu, som står for håret i kampanjen, er en nær venn, som jeg har jobbet med i mange år, så det var flere faktorer som tilsa at dette var noe jeg ville gjøre.

Har du et tips til å se opplagt ut etter få timers søvn?

- Legg litt is i kaldt vann i vasken, tilsett litt agurk og stikk hodet oppi. Det er muligens et old school-triks som Joan Crawford pleide å gjøre, men agurken og det kalde vannet minimerer alle poser og rødhet. Det føles helt fantastisk! Jeg gjør det ikke så ofte, men hvis du er sliten, gir det deg en skikkelig oppkvikker.

=

KATES FAVORITTER: Moisturizing Cream fra Crème de La Mer, kr 1.960. Secret Camouflage fra Laura Mercier, kr 350. Spray-a-Porter fra Kérastase, kr 295. Chroma Riche Maque fra Kérastase, kr 365. Vippetang fra Shiseido, kr 245. Stylo Liner fra Dior, kr 310. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!