Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Vårens visninger var full av inspirerende frisyrer som du enkelt kan fikse selv.

Her er våre favoritt blant sesongens heteste hårtrender - bli inspirert og finn din favoritt!

Wetlook

Det er en hårfin balanse mellom den glattsleikede wet look-frisyren som er i motebildet nå, og den varianten vi så på 80-tallet.

Styr unna klær og makeup som bringer minner om det svunne tiåret, for å sikre den moderne looken.

Slik gjør du:

Du kan velge mellom å sette opp håret, eller å la det henge løst - prinsippet er det samme.

Gre det håndkletørrede håret bakover, påfør hårgelé og sett det opp i en hårball på toppen for en stram look, som vist hos Haider Ackermann, eller dra håret bakover med fingrene for en mykere look, som vist hos Alberta Ferretti og Barbara Bui.

Les også: Slik styler du buksedressen

=

WETLOOK: Alberta Ferretti satset på wetlook denne våren. Styling Gel fra Philip B, kr 200. Power Gel fra Joico, kr 189. © Imaxtree/produsenten

Tekstur

Denne våren vil vi ha myk og naturlig bevegelse i håret, som vist hos DKNY, Burberry og Calvin Klein.

Men det betyr ikke at du kan stå opp av senga og gå rett ut døra av den grunn!

Slik gjør du:

Påfør en varmebeskyttende stylinglotion eller spray i håndkletørret hår, og føn håret med rundbørste. Husk å la børsten hvile i håret til den blir kald, slik at frisyren fester seg.

Dra til slutt igjennom håret med fingrene slik at frisyren blir litt mer tilfeldig.

=

TEKSTUR: DKNY viste perfekt tekstur i håret på sin visning. Aveda Volumizing Tonic, kr 319. Glanz 2-in-1 brush, kr 269. © Imaxtree/produsenten

Flette

Vi elsker å flette håret når det nærmer seg vår og sommer.

Denne våren er forskjellige flettevarianter også en stor favoritt på catwalken, og vi digger spesielt håret på visningene til Balmain og Hervé Lésger.

Slik gjør du:

For at flettene skal sitte, er det viktig å preppe håret godt. Bruk en stylinglotion eller stylingspray som gir håret hold.

I motsetning til den stramme og tynne fletten vi så hos Hevre Leger, gikk Balmain for en myk og løs variant som ble festet i nakken. Den beste strikken til fletter kommer fra Blax.

Les også: Stilikonene vi aldri går lei

=

FLETTE: Lag en trendy flette som sett på visningen til Tory Burch. Spisskam fra Mason Pearson, kr 150. Kevin Murphy Anti Gravity Spray, kr 319. © Imaxtere/produsenten

Midtskill

Stram midtskill med speilblanke lengder vekker assosiasjoner til det sporty 90-tallet.

Vi lar oss inspirere av visningene til Tommy Hilfiger og Céline.

Slik gjør du:

I utgangspunktet må håret må ha en ganske stram og rett klipp for at denne frisyren skal funke. Fordel noen dråper hårolje i håndkletørret hår.

Gre håret i en rett midtskill, og føn det tørt med en børste. For at håret skal få de helt rette flatene, kan en rettetang brukes. Spray til slutt over med glansspray.

=

MIDTSKILL: Speilblant midtskill var en hitt på visningen til Victoria Beckham. Wella SP Sublime Reflection, kr 279. Aveda Controle Force Hairspray, kr 381. © Imaxtree/produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!