Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Hun er supermodell, skuespiller, og heit i musikkvideo med Rihanna.

Vi har fått vakre Laetitia Castas beste skjønnhetstips og hva som er hennes favorittprodukter.

Les også: Slik skal du sminke deg nå

Hva er de tre viktigste tingene du gjør for å ta vare på huden din?

- Jeg har en veldig følsom hud, så for å ta godt vare på den er jeg påpasselig med å bruke de mildeste renseproduktene jeg kan finne. Dessuten er det viktig å tilføre huden fuktighet. En venn av meg fra Korsika forsyner meg med en kaktusfikenolje som gir masse fuktighet, og som trenger dypt inn i huden. Jeg bruker også en fuktighetsgivende krem fra apoteket som hudlegen min skriver ut til meg. Man bør drikke mye vann, og jeg starter alltid dagen med en kopp varmt vann med sitron i.

Hva er din daglige sminkerutine?

- Mitt motto er at jo mindre sminke man har på seg, desto bedre ser man ut. Jeg nøyer meg med litt leppepomade i øyekroken og på øyelokkene for å reflektere lyset. Om kvelden legger jeg også på en forsiktig strek med en svart eyeliner. Jeg behøver ikke å bruke rouge - et lite glass vin gjør nytten for meg, og jeg elsker den naturlige rødmen kinnene mine får da. På neglene bruker jeg enten en klassisk rød eller en hudfarget neglelakk. Neglelakkene fra serien Color Riche fra L'Oréal Paris er lette å påføre, og den knallrøde Pin Up er akkurat passe blank.

Hvordan tar du vare på håret ditt?

- Jeg tar ofte hårkurer. Masquintense fra Kérastase gir næring uten at håret blir flatt og tungt, og passer ypperlig for min hårtype.

Les også: ELLE-bloggernes favoritter

Hvordan spiser du?

- Jeg er nøye med hva jeg spiser, og det viktigste for meg er kvaliteten på produktene. De behøver ikke nødvendigvis å være økologiske, men jeg passer på å spise sunt. Til frokost holder jeg meg til grovbrød, spekeskinke, frukt og soyayoghurt.

Hvordan holder du deg i form?

- Jeg har aldri vært spesielt glad i å trene, men nå driver jeg jevnlig med både svømming og pilates, det er den myke treningsformen som tiltaler meg. Dessuten er jeg så heldig å ha en helt fantastisk personlig trener - jeg har hatt personlig trener i flere år nå, og kan ikke forestille meg at jeg noen gang skulle ville slutte med det.

Hva med duft?

- Jeg elsker den nye duften fra Dolce & Gabbana, Pour Femme. Selv om jeg vanligvis foretrekker herredufter, falt jeg fullstendig for sitrustonene i denne.

Hvilket sminkeprodukt kan du ikke leve uten?

- Jeg har nettopp oppdaget pomaden Lucas' Papaw, et australsk produkt som er basert på papaya. Den ligner på produkter som Eight Hour Cream, men gir enda mer fuktighet og næring, og er parfymefri. Den hører definitivt med til mine basics, og er enkel å ha med seg overalt.

=

FAVORITTER: Et lite glass rødvin gjør samme nytten som rouge, mener skjønne Laetitia Casta. Eller er favorittene kroppsoljen Lait pour le Corps Amande fra Dr. Hauschka, klassiske rødwe negler som Color Richie i fargen Pin up fra L'Oreal Paris, favorittparfymen Pour Femme fra Dolce & Gabbana, pomaden fra australske Lucas¿ Papaw og Masquintense hårkur fra Kérastase. © Stella pictures / produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!