Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Grafisk eyeliner eller sotede øyne - det er et mørkt, dramatisk blikk som gjelder akkurat nå.

Til vinterens fester er det lov å dra på litt når øyensminken skal legges. La deg inspirere av visningene til Gianfranco Ferré og Versace, hvor øynene var kraftig sminket i mørke, dype toner.

Husk at hvis øynene skal være mørke, er det finest med lyse, nøytrale lepper og en hud som har en sunn og fin glød.

Les også: Glem naturlige vipper

Sotet og sexy

Smokey eyes har kommet for å bli, og det finnes utallige måter å legge klassikeren på. For å kopiere looken fra Gianfranco Ferré kan du ta utgangspunkt i en svart og en dypblå metallisk øyenskygge.

Start med å legge en helt lys base på øyelokket og helt opp til brynet. Legg en kajal i vippekanten mellom vippene, slik at det ikke blir noen glipe mellom maskara og øyelokk.

Legg den svarte skyggen på den ytterste delen av øyelokket opp til globallinjen. Du bestemmer selv hvor langt du vil gå med øyenskyggen, tilpass formen til ditt komfortnivå. Legg så den metalliske skyggen på den indre delen av lokket, og la den duse over i den svarte skyggen. Jevn ut overgangene med en litt stor og robust kost.

Kombiner de samme skyggene langs nedre vippekant, og dus ut med en mindre pensel. For et mer intenst blikk legges kajal på våtkanten.

Legg til slutt en syltynn svart eyeliner langs øvre vippekant, og avslutt med maskara.

=

DRAMATISK: La Laque Couture nr 27 fra Yves Saint Laurent, kr 220. Chanel Ombres Contraste Duo i fargen Nuit Claire, kr 370. Dior Diorific vernis, kr 220. Giorgio Armani Micro-fill loose powder i fargen Moonlight pink, kr 370. Bobbi Brown Black Pearl Eye palette, kr 575. Lancôme Luner Plum, kr 225. Mac Face and Body brush, kr 235. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!