Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Manikyristen Deborah Lippmann er kvinnen bak neglelakkene som alle vil ha.

Her er hennes beste tips for vakre hender og negler.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Bruk alltid håndkrem eller neglebåndsolje hver gang du vasker hendende. Det er viktig hele året, men spesielt i de kalde årstidene. Ikke glem å massere håndkremen inn i neglebåndene også. Det er bra for negleveksten, øker blodsirkulasjonen i overflaten, og gir sunne negler. Dessuten skaper det en rosa glød, slik at neglene ser bra ut med eller uten neglelakk. Bruk en bredspektret solfaktor 25 som bidrar til å forhindre solskader.

Hva har du alltid i veska?

- Jeg må alltid ha med iPhone, lader (min største skrekk er å få tomt batteri), farget leppepomade og maskara. Og så har jeg alltid med meg Stripper To Go Nail Lacquer Remover Mitts og Rich Girl Hand and Cuticle Cream, fordi jeg bare må ha fuktighet, fuktighet, fuktighet.

Hva gjør du når du skal skjemme bort deg selv?

- Jeg prøver å komme meg til et La Prairie, Caudalie eller Soho Sanctuary spa og få massasje. Nylig fikk jeg en vidunderlig hodemassasje med varm olje på et spa i Mexico, og jeg leter etter et sted i New York som gir samme behandling. Når jeg er virkelig stresset, lukker jeg øynene og tenker på hvordan det føltes med den varme oljen som dryppet på hodet mitt, og det roer meg ned.

Hva er ditt beste råd når det gjelder å ta vare på seg selv?

- Jeg trener mye kondisjon. Denne sesongen skal jeg prøve å meditere om morgenen med føttene plantet i gulvet for å få roen. Nok vann og REM-søvn er viktig.

Fortell oss noe vi ikke vet om merket ditt?

- Jeg bestemte meg tidlig for å kalle opp fargene etter sangtitler, fordi jeg er jazz-sanger og lidenskapelig opptatt av musikk. Jeg følte virkelig at navnene burde vekke følelser i stedet for å beskrive en konkret farge, fordi folk ser farger forskjellig. Uansett om du kan sangen eller ikke, er navnene morsomme!

Hvilken neglelakkfarge burde alle ha i sminkepungen?

- Det siste året har det vært Naked. Det er en ren, gjennomsiktig beigefarge. Jeg føler at en lys beige gir en finere naturlig farge enn gjennomsiktig rosa, som har vært i bildet så lenge. Hvis jeg vil føle meg elegant, fransk og sofistikert, tar jeg på en naturlig beige som Naked over en gjennomsiktig rosa.

Har du noen tips for å ta vare på neglene?

- Ukentlig manikyr, også for korte negler, er viktig. Ordentlig stell er nøkkelen til å få en hvilken som helst farge til å se bra ut, enten du gjør din ukentlige manikyr hjemme eller går til en salong.

-Fuktighet er også viktig. De fleste fukter ikke i nærheten av så mye som vi burde, og neglene ville sett mye bedre ut om vi gjorde det.

Hvorfor tror du farge på neglene er blitt så viktig?

- Å stelle neglene kan være rene terapien, en hyggestund sammen med venninner, og en opplevelse mødre og døtre kan dele. Opprinnelig kan kvinner ha gjort dette selv, fordi de var nødt under finanskrisa, men nå steller kvinner sine egne negler fordi det er morsomt og de liker det. Nedgangstider eller ikke, negler er et tilbehør alle har råd til.

Hvordan finner du fargene til din neglelakk?

- Alt i livet inspirerer meg. Det kan være en stein på gata, folk jeg møter, kunst, mote og design. Reising er absolutt en kilde til inspirasjon, men det kan også komme fra noe så enkelt som en saltbøsse på bordet. Inspirasjon kommer fra de rareste steder. Jeg får også inspirasjon fra kundene. Da jeg skapte glitterlakkene, følte jeg at vi alle trengte en oppmuntring. Noen ganger kan vi ikke få de luksusproduktene vi vil ha. Det tok av på en måte som jeg aldri hadde forventet. Den første med grovt glitter, Happy Birthday, er fortsatt den som selger mest. Hvis man synes det blir for mye, er det jo bare en neglelakk, og man kan fjerne den på 1 - 2 - 3.

Hvordan vet du hva som blir en trend?

- Negler er noe vi ser hele dagen, og når de er stelt, føler du deg bedre. Når alle er filt i samme fasong og neglebåndene er rene, trenger du egentlig ikke å ta på lakk engang for å føle deg bedre. Hvis du prøver noe og det er litt utenom det vanlige for deg, gir det deg glede. Neglelakk kan skape mye glede, og alle ønsker å føle seg vel!

=

FAVORITTER: Stripper to Go våtservietter med neglelakkfjerner fra Deborah Lippmann, kr 125. Neglelakk i fargen Razzle Dazzle, kr 179. La Prairie Sun emulsion face, kr 800. Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara, kr 295. Deborah Lippmann leppestift og neglelakkduo i fargen My Touch My Kiss, kr 399. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!