Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Miranda Kerr er en av de mest profilerte Victoria's Secret-englene, og gjør også suksess med sitt eget hudpleiemerke.

Vi har spurt om hennes beste skjønnhetstips og hvilke produkter hun sverger til.

Les også: Ekspertenes beste hårstylingstips

Hva er dine tips for å få en vakker hud?

- For det første vasker jeg alltid ansiktet med Foaming Cleanser fra Kora Organics, mitt eget merke som selger økologiske skjønnhetsprodukter. Dessuten sprayer jeg huden med rosevann hver morgen og kveld. Og så smører jeg meg med en sjenerøs dose fuktighetskrem rett før jeg legger meg, og med én gang jeg har stått opp.

Hvilke makeup-produkter kan du ikke være foruten?

- I det daglige bruker jeg en farget dagkrem, og på lepper og kinn bruker jeg Lip2Cheek fra den økologiske makeup-serien RMS i fargen Rapture, en dyp rødbrun farge. Til slutt legger jeg et strøk med maskaraen L'Extrême fra Lancôme. På den røde løperen eller ved andre tilstelninger tar det seg alltid godt ut med knallrøde lepper.

Hvordan takler du alle flyreisene?

- Jeg har alltid med meg en fuktighetsspray, i tillegg til at jeg smører meg inn med masse, masse roseolje under hele reisen. Den tilfører huden alt du trenger av fuktighet, i tillegg til at huden din stråler når du går av flyet. Et annet godt råd er at jeg aldri reiser uten en liten, sunn matpakke i håndbagasjen - jeg har alltid med meg gojibær, mandler og macadamianøtter. Når jeg kommer fram til det nye stedet, tar jeg meg en ordentlig varm dusj, og smører meg inn med en fuktgivende olje fra topp til tå.

Hva er hemmeligheten bak det glansfulle håret ditt?

- Olivenolje og sitronsaft! Minst én gang i uka lager jeg min egen blanding og lar den virke i håret så lenge som mulig. Det er en oppskrift jeg har lært av moren min, og jeg har fremdeles til gode å finne en bedre måte å pleie slitte hårtupper på, etter mange og lange moteshow.

Har du en detox-rutine?

- Jeg tørrbørster kroppen hver morgen. Det gjør utrolig godt for lymfesystemet.

Hvordan fikk du tilbake figuren din etter fødselen?

- Det å amme hjalp meg tilbake til utgangsvekten min. Jeg tror også det er viktig å spise sunt, og at man ikke slutter å trene under graviditeten. Etter å ha født Flynn, tok jeg raskt opp igjen yoga og pilates, som jeg har trent regelmessig de siste ti årene. Jeg har etter hvert kommet fram til at helhetlige treningsformer som fokuserer både på kropp og sjel, fungerer godt for meg.

Hvordan spiser du?

- Jeg er streng med å overholde den såkalte 80-20- regelen. Det vil si at 80 prosent av alt jeg spiser skal være sunt og økologisk, mens de siste 20 prosentene kan jeg fylle med hva jeg vil. Det måltidet jeg er mest påpasselig med er frokosten - jeg drikker nypresset jus, og spiser egg eller havregrøt.

Hva er ditt favorittspa?

- Mitt favorittspa mitt steller jeg i stand hjemme på mitt eget badeværelse, med alle favorittproduktene mine. Jeg elsker også å få en massør hjem til meg - alltid på slutten av dagen, slik at jeg kan gå rett til sengs etterpå.

Hvem er ditt skjønnhetsideal?

- Min egen bestemor. Hun er, og har alltid vært, så naturlig vakker. Når hun smiler, lyser hun opp hele rommet. Det beste skjønnhetsrådet jeg noensinne har fått, kommer fra min mor, og går ut på å smile så ofte som mulig - det er så enkelt, men kan forandre ens framtoning fullstendig.

=

MIRANDAS FAVORITTER: 1. Leppestiften Diorific fra Christian Dior er perfekt for den røde løperen. 2. En god kroppsbørste er uunnværlig for å holde huden silkemyk. 3. Maskaraen L¿Extrême fra Lancôme hører til hverdagsmakeupen. 4. Gojibær er perfekt snacks for lange flyturer. 5. Essential Body Wash fra Mirandas egen serie Kora Organics. 6. Miranda har alltid Living Luminizer fra RMS i veska. © produsenten

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!