Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Om du vil ha sommerens fineste frisyre, er det to ting du kan gjøre:

Du kan enten hoppe i sjøen og la håret tørke i solen, eller du kan bruke produkter som får det til å se ut som du har hoppet i sjøen og latt det tørke i solen.

Med mindre du befinner deg på en strand et sted, er kanskje det siste alternativet det enkleste.

Tilfeldig rufsete

Akurat nå skal nemlig håret se sånn passe rufsete og tilfeldig ut, en frisyre som ble sett på catwalken hos blant annet Givenchy og Isabel Marant.

Selv om håret er stylet og det er brukt flere produkter for å få den riktige looken, skal det helst se ut som du ikke har gjort noen ting med det.

Les videre for å finne ut hvordan du får looken!

Les også: Fire frisyrer du fikser selv

=

DRØMMEHÅR: Givenchy demonstrerte hvordan det perfekte, tilfeldige håret ser ut på catwalken. © Imaxtree

Steg for steg

Det er tre forskjellige fremgangsmåter du kan bruke. Prøv metoden som passer deg best, eller velg etter hvilke produkter du har tilgjengelig.

1. Spray en saltvannsspray i håndkletørt hår og la det lufttørke. Resultatet blir rufsete, helt avslappet og tilfeldig.

2.En lett teksturspray sprayes i fuktig hår. Føn deretter håret med en stor rundbørste - ikke for å få krøller, men for en fin tekstur. Håret skal være luftig og glatt.

3. Klem en stylingkrem i håndkletørret hår. Tvinn håret løst, og sett det opp med spenner - la det tørke, og voilà! Når du tar ut spennene, har du svake bølger og fin bevegelse i håret.

=

RUFSETE HÅR: 1. Design Collection Texture Spray fra Joico, kr 229. 2. Hairplay Sea Salt Spray fra Kms, kr 210. 3. Beach Bum Texturizing Spray fra d:fi, kr 199. 4. Liquid Fabric fra Shu Uemura, kr 375. 5. Texture hair (un)dressing creme fra Bumble and bumble, kr 275. 6. Play Ball Beach Fizz fra L¿Oréal Professionnel, kr 235. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!