Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

ELLEs skjønnhetsansvarlig har boltret seg i de beste produktene sommeren har å by på, og plukket ut hvilke produkter du bør prøve for å gå en skjønn, glødende sommer i møte.

I sommersesongen trenger huden lettere produkter som ikke gjør huden fet, samtidig som huden trenger maksimal beskyttelse mot solstrålene som (forhåpentligvis snart) dukker opp.

Produktene du må prøve

Men sommerens nye produkter byr på langt mer enn bare hudpleie. Dette er den perfekte anledning til å prøve den populære BB Cream, som gir både fukt, glød, jevnere hudtone og god beskyttelse.

Med ny, solbrun farge er det bare å kaste seg på pastelltrenden, og neglene blir sommerens fresheste med to strøk av vår nye favorittneglelakk.

=

SKJØNNE FAVORITTER: 1. Dior Hydra Life BB Creme, kr 490. 2. Maskara fra Cosmo Beauty, kr 299. 3. Chanel Vitalumiere Aqua Cream Compact Makeup, kr 490. 5. Acqua di Parma Arancia di Capri, kr 515. 6. Estée lauder Re-Nutric Re-Creation Face Cream, kr 4.645. 7. Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution, kr 375. 8. Guerlain Super Aqua-Serum, kr 935. 9. Clinique Super City Block, kr 255. 10. YSL La Lacque Couture i fargen 18 Bleu Majorelle, kr 215. © Imaxtree / produsenten

Her er våre ti favoritter:

Clearly Corrective Dark Spot Solution fra Kiehl's, kr 375.

Dessverre er det slik at solens varme stråler kan skape trøbbel for huden. Et av de største problemene er pigmentforandringer. Kiehl's nye serum skal sørge for at huden blir jevnere og pigmentforandringene minimeres.

Vitalumière Aqua Cream Compact Makeup Spf 15 fra Chanel, kr 490.

Nye Vitalumière inneholder 25 % vann som gir huden masse fuktighet. Antioksidanter og vitamin E sørger for maks beskyttelse. Resultatet er en jevn og silkemyk hud.

5 Couleurs Croisette Edition i fargen Swimming Pool fra Dior, kr 515.

Sommerens må-ha-øyenskyggepalett har nydelige pastellfarger som passer perfekt mot solbrun hud.

Super City Block fra Clinique, kr 255.

En god gammel traver i ny form. Produktet skal gi deg daglig solbeskyttelse og fungerer som en primer under foundation. Huden får glød og virker jevnere.

Hydra Life BB Creme fra Dior, kr 490.

Ønsker du et alt-i -ett-produkt til ansiktet, er dette kremen for deg. Fukt, en lett teint og beskyttelse i en og samme krukke.

Super Aqua-Serum fra Guerlain, kr 935.

Dette er serumet for den som trenger masse fukt. Dessuten skal Guerlains Aqua-Complex øke hudens vannreserver og bevare fuktigheten.

Yves Saint Laurent La Lacque Couture i fargen 18 Bleu Majorelle, kr 215.

Sommerens fineste neglelakk er den perfekte knallblå fargen, i en formel som er lett å påføre og sitter som et skudd på neglene.

Re-Nutriv Re-Creation Face Cream & Night Serum fra Estée Lauder, kr 4.645.

Med Re-Nutriv­serien skal linjene bli mykere, misfarginger jevnes ut og hudens naturlige collagen og elastin styrkes.

Maskara fra CosmoBeauty, kr 299.

Lekrere maskara skal du lete lenge etter. Den gir lange vipper med masse volum - uten å virke klumpete.

Blu Mediterraneo Arancia di Capri fra Acqua di Parma, kr 515 for 75 ml.

Har du først luktet Acqua di Parma sine dufter på en mann, vil du ikke ha noe annet. Nytt for våren er Blu Mediterraneo, en sofistikert og eksklusiv duft, som trekker oss til Italia og blått, krystallklart hav.

Les også:

Finn din perfekte duft

Ekspertenes beste sminketips

Slik får du sexy strandhår

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!