Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Rufsete, matte lokker som ser ut som de har badet i saltvann er det perfekte tilbehøret denne sommeren.

Looken er supersexy og passer skaper en kul kontrast til sommerkjolen, samtidig som den er en selvfølge til slitte denimshorts.

Og det beste av alt er at du trenger ikke ligge på stranda hele dagen for å få den rette looken, denne frisyren er nemlig superenkel å fikse på badet hjemme!

Velg riktige produkter

Nøkkelen bak denne frisyren er å velge produkter som gir den matte teksturen man er ute etter. Dropp derfor de tunge hårkurene og serumer som skal gjøre håret silkemykt.

Bruk heller en lett proteinkur i forkant, og avslutt med en lett conditioner som ikke tynger. Bruker du for rike eller reparerende produkter vil håret lett klappe sammen.

For perfekt resultat skal du begynne å style håret når det er rundt 80 prosent tørt. Påfør et teksturgivende produkt i håret, enten i form av en saltvannsspray, mousse eller krem, og føn håret mens du klemmer lokkene oppover med fingrene.

Unngå å bruke kam eller børste på håret, det holder å bruke fingrene. Du kan også bruke diffuseren som følger med hårføneren om du vil ha et ekstra brusete resultat.

Når håret er tørt kan du tupere det lett i røttene for å gi ekstra volum. Bruk et hårpudder eller tørrsjampo for å få mer volum og matt tekstur.

=

STRANDHÅR: 1. John Frieda Sheer blonde lightening shampoo, kr 99. 2. Paul Mitchell Super strong liquid treatment, kr 299. 3. GHD tuperingskam, kr 99. 4. d.fi Beach Bum texturizing spray, kr 199. 5. Kevin Murphy Powder puff, kr 319. 6. Batiste Dry Shampoo, kr 79. 7. Define hårspray, kr 74. © produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!