Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Filmfestivalen i Cannes er en av de mest glamorøse eventene som finnes.

Her dukker stjernene opp i kjolene med de lengste havfrueslepene, mest glitrende paljettene og største fjærene - dette er nemlig den perfekte anledning for å synes.

Dette er våre kjolefavoritter så langt:

Cheryl Cole

Den britiske popstjernen stjal oppmerksomheten i en kjole fra Stéphane Rolland Couture.

Kjolen hadde dyp utringning i ryggen og et langt slep dekket med røde strutsefjær, noe som ga en dramatisk effekt på den røde løperen.

Les også: De fineste kjolene fra Met-gallaen

=

Cheryl Cole. © Getty

Erin Wasson

Erin Wasson er en av de mange modellene som svinser rundt i Cannes, og denne gangen klarte hun kunsten å både se glamorøs og superkul ut på samme tid.

Kjolen hennes er fra Antonio Berardis vårkolleksjon, og er dekorert med røde skinnblader. Elegant med edge, det liker vi!

=

Erin Wasson. © Getty

Eva Herzigova

Supermodellen så selvfølgelig super ut på den røde løperen i en spesialdesignet kjole fra Dolce & Gabbana, komplett med smykke og øredobber fra Chopard.

Vi elsker håret og vesken, og ikke minst kjolen, som seiler opp som vårt nye drømmeantrekk til ELLE-festen.

=

Eva Herzigova. © Stella pictures

Natasha Poly

Som det nyeste ansiktet til L'Oréal Paris, er det endelig modell Natasha Polys tur til å stjele Cannes-showet. Og det gjør hun lekende lett i denne grønne kjolen fra Guccis høstkolleksjon.

Vi elsker makeupen, øredobbene fra de Grisogono og selvfølgelig poseringen - yes!

=

Modell Natasha Poly. © Stella pictures

Diane Krüger

Som medlem i årets jury har Diane dukket opp i den ene fantastiske kreasjonen etter den andre. Men denne kjolen fra Giambattista Valli Couture er vår favoritt.

Den mintgrønne fargen er sommerlig og helt perfekt, og draperingene veldig flatterende, selv om vi mistenker at absolutt alt i hele verden ser bra ut på Diane.

=

Diane Krüger. © Stella pictures

Naomi Watts

Marchesa er et populært valg under filmfestivalen i Cannes, og i år er Naomi Watts én av flere som satser på designernes romantiske og ekstravagante kjoler.

Vi elsker at hele korsettet er dekket av fjær og at hun valgte et såpass stort smykke til den prangende kjolen.

=

Naomi Watts. © Stella pictures

Eva Longoria

Eva er en av dem som har vært på den røde løperen flest ganger under filmfestivalen, men denne kjolen er Emilio Pucci er hennes beste valg hittil.

Denne kjolen er mer nedtonet enn Eva vanligvis satser på, men vi synes den er superfeminin og framhever Eva på en mye bedre måte.

=

Eva Longoria. © Stella pictures

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!