- Etter 2 timer har jeg fått vakre bambiøyne som Olivia Palermo!

Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Enten du er på jakt etter en måte å korte ned tiden foran speilet med 50 % (vippe-extentions lover visst det), eller bare drømmer om et blafrende Hollywood-blikk er dette noe for deg!

Falske øyevipper og dådyrøyne er over alt for tiden og vi har prøvd oss fram blant et knippe løsninger.

Hva: Stimulash fra Fusion Beauty

Hvor: Hjemmebehandling

Pris: Kr 975

Brukerveiledning: Påføres renset og tørt øyeparti på kveldstid. Kun et tynt strøk er nok. Produktet legges som en eyeliner langs vippekanten. Viktig at produktet brukes kun en gang i døgnet. Kan også brukes på bryn.

Dette lover produktet: Forlenger, gir fylde og sikrer tettere vipper og bryn på 6 uker.

Resultat: Etter runder med øyevippeforlengelse, føltes øyevippene mine små og litt stusselige da forlengelsen falt av. Så da bestemte jeg meg for å prøve Stimulash, som skulle stimulere hårsekken til å la håret gro. Jeg merket ikke noe de to første ukene, men etter påføring hver eneste kveld i tre uker, var vippene blitt merkbart lengre og såpass lange at venner la merke til det. I tillegg virker det som jeg har fått flere øyevipper, og de er blitt tykkere. Herlig!

LANGE ØYEVIPPER

LANGE ØYEVIPPER: Stimulash fra Fusion Beauty skal gi tettere vipper og bryn på 6 uker. © Foto: Produsenten

Hva: Vippe-extensions

Hvor: Cosmobeauty

Pris: Kr 2.000

Om behandlingen: Vippe-extensions er punktvipper som man limer til hver og en enkel øyevipp, normalt får man mellom 70 til 100 vipper per øye. Det vanligste er at man får limt på syntetiske øyevipper - som er lette og like fleksibile som dine egne øyevipper, slik at det ser naturlig ut. Men man kan velge fjærvipper, glittervipper og vipper i forskjellige farger. Det er tre forskjellige tykkelser, 1, 2 og 3, hvor tre er det tykkeste. Det ser finest ut hvis tykkelsen passer bra til dine egne vipper. Man kan også velge vippelenge fra 8 mm til 15 mm, og det vanligste er å velge vipper fra 11 mm til 13 mm. Hvis man ønsker en oval form på øynene, legger man mer øyevipper i kanten, eller hvis man ønsker runde øyne, legges lange øyevipper også på midten av øyet. Etter behandlingen skal ikke øyevippene være i kontakt med vann eller lignende på 24 timer. Etter dette kan man bruke maskara, vippetang og vaske seg med all slags vask uten at dette skal påvirke øyevippene eller limet. Vippene holder i ca 4 til 5 uker, etter den tid har man mistet en del naturlige øyevipper og derfor også løsvippene. Påfyll tar ca 30 minutter og koster fra kr 380 til kr 560.

Resultat: Jeg legger meg på ryggen for behandlingen, de nedre øyevippene blir tapet til huden min, slik at de ikke skal limes til de øvre vippene. Så starter det; en og en øyevipp blir limt til mine egne. Man har øynene lukket hele tiden, så det er lett å sovne. Etter 2 timer har jeg fått vakre bambiøyne som Olivia Palermo! Når man har dårlig tid til å fikse seg , er dette helt perfekt! Jeg bruker ikke vippetang eller maskara lenger - helt herlig, og man sparer utrolig mye tid!

Tips: Det fineste og mest naturlige er å ikke velge de lengste vippene - da dette kan se unaturlig ut.

LANGE ØYEVIPPER:

LANGE ØYEVIPPER: - Jeg trenger ikke maskara eller eyeliner for å se sminket ut, sier Caroline Skjelbred som har testet vippe-extensions. © Foto: Live Brekke

LANGE ØYEVIPPER

LANGE ØYEVIPPER: Det tar 2 timer å få dette blikket! © Foto: Live Brekke

- Tenk også over hvor lange og tykke du vil at vippene skal være så det ikke ser ut som du skal på drag-show.

Hva: Punktvipper

Hvor: Hjemme

Pris: ca. kr 100-300

Om produktet: Påføres hjemme etter at du har påført øyemakeup og maskara med lim og pinsett. En og en punktvipp dyppes i limet og festes på vippekanten. Vent til limet er tørt før du avslutter med kayal eller flytende eyeliner for å skjule vippene.

Resultat: Vippene ble helt fantastiske og dette er en behandling som er både billig og enkel å få til. Du føler deg pyntet på 1-2-3, men det viktigste du må ha i bakhodet er at du ikke må ha dårlig tid. Dette er ikke noe du starter med 5 minutter før taxien kommer. Tenk også over hvor lange og tykke du vil at vippene skal være så det ikke ser ut som du skal på drag-show.

Lange øyevipper

LANGE ØYEVIPPER: Løse punktvipper og falske vipperemser kommer i ulike tykkelser og størrelser. © Foto: Produsenten

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!