Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Moteverdenen har en kjærlighet for dominatrix-chic, men ikke bare når det kommer til mote.

Vi snakker høye, stramme hestehaler som hos Emanuel Ungaro, markerte øyne som hos Emilio Pucci og knallrøde lepper som hos Gucci. Velger du hele looken kan vi love deg en forførisk opplevelse du kan leve lenge på! Passer perfekt til en jentekveld eller når du vil ha full oppmerksomhet.

Her er vår guide til hvordan du blir dominatrix-vakker på 1-2-3.

Hestehale

Den sexy hestehalen skal være høy med glatt front. Den ser utrolig velstelt og forseggjort ut, men det beste er at frisyren er enkel og rask å få til. Finn inspirasjon fra visningene til Marc Jacobs, Louis Vuitton og Emanuel Ungaro.

Slik gjør du:

Ta utgangspunkt i hvor hestehalen skal sitte. Håret trenger gode produkter som gjør det lett å forme. Disse fordeles i et håndkletørket hår. Føn håret helt tørt før det gres glatt opp i en hestehale. Avslutt med en krølltang hvis du ønsker at den skal bølge litt og en kraftig hårspray som gjør et hestehalen sitter og gjør håret blankt.

Trenger du litt mer hårinspirasjon? Her ser du fire modeller med 20 ulike frisyrer.

STRAM HESTEHALE: Finn inspirasjon fra visningene til Marc Jacobs, Louis Vuitton og Emanuel Ungaro.

STRAM HESTEHALE: Finn inspirasjon fra visningene til Marc Jacobs, Louis Vuitton og Emanuel Ungaro. © Foto: ImaxTree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!