Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

For oss vanlige har vi kanskje tre eller fire ulike måter vi steller håret på, og kanskje har du satt deg fast i samme sveis, dag etter dag. Disse fire supermodellene feier over catwalken verden over. Det er snakk om hundrevis av ulike plagg, maskaraer og ikke minst frisyrer. La deg inspirere hvordan håret ditt kan få en liten makeover.

Arizona Muse

Denne unge alenemoren fra USA gjorde kometkarriere da hun stakk av med YSL-kampanjen forrige sesong. Hun er på god vei til å rappe modelltronen med sesongens fineste bob og sine markerte øyenbryn.

=

Freja Beha Erichsen

Den androgyne, danske modellen deputerte i 2005 og det er ikke mange til hun ikke har gjort. Både Karl Lagerfeld og Elin Kling er forelsket i Freja, og det forstår vi godt. Freja er like fin både som bohem og sofistikert diva.

=

Daphne Groeneveld

Miu Miu, Calvin Klein og Vogue Paris-cover står på merittlisten til denne unge skjønnheten fra Nederland. Sammen med de vakreste leppene og et par bleika øyenbryn sveiper hun over catwalken med sitt lange, blonde hår.

=

Magdalena Frackowiack

Dukkeansiktet fra Polen ble oppdaget etter en modellkonkurranse. Hun har prydet de fleste forsidene og kampanjene. Selv om håret er helt naturlig ser hun aldri kjedlig ut og bærer frisyrene med en sexy selvsikkerhet.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!