Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Jack McCollough og Lazaro Hernandez grunnla motehuset Proenza Schouler i 2002, og har siden vunnet utallige priser for sitt design.

I dag har merket ti flaggskipbutikker og over 100 utsalgssteder i mer enn 20 land.

L'Oréal Luxe sin Designer Brand duftportefølje inkluderer Cacharel, Diesel, Maison Margiela og Viktor & Rolf. Og snart også altså Proenza Schouler.

- Alltid vært en drøm

Designerne selv er foreløpig tause med ytterligere informasjon, og når den nye parfymen vil lanseres, hvordan den vil dufte eller hvilke parfymeeksperter de vil samarbeide med er fremdeles for tidlig å avsløre.

Likevel er gutta ydmyke når de forteller om sitt samarbeid med luksusgiganten, som med sine 17 prestisjefylte merkevarer omsatte for svimlende € 6200 millioner i 2014.

- Vi er utrolig glade for å ta fatt på dette nye eventyret med L'Oréal. Å arbeide med en duft har alltid vært en drøm for oss, og vi kunne ikke ha forestilt oss at vi en dag skulle få mulighet til å gjøre det med verdenslederne på feltet. Vi ser fram til å blande vår visuelle estetikk med den subtile og svært emosjonelle verdenen av duft, sier Jack McCollough og Lazaro Hernandez.

Følg ELLE på Facebook!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!