Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Fremhev dine beste sider ved hjelp av de aller nyeste lanseringene, og topp det hele med en dose deilig duft.

Produkter

Leppestift, Shine Lover i fargene 340 French Sourire og 120 ô My Rouge fra Lancôme, kr 225 per stk.

Alle de 15 friske fargene i Lancômes nyskapende leppestifter har rene pigmenter uten antydning av perlemor, og er designet for å gi hele ansiktet en klar glød.

Ansiktskrem, Exquisage Beauty Revealing Cream fra Darphin, kr 1.044.

En helt ny linje for 30-åringer og oppover! Exquisage-serien inneholder serum og krem og gjør hudpleierutinen enkel og effektiv for alle som bekymrer seg litt for sine første aldringstegn.

Parfyme, Guilty Diamond Female EDT 50 ml fra Gucci, kr 665.

Den kjente duften fra motehuset Gucci forblir den samme, men kommer nå i et begrenset opplag i en ny, skinnende drakt i gull og «diamanter».

Stylingjern, V Opal Styler fra ghd, kr 1.899.

Visste du at ghd står for «good hair day»? Det prisvinnende stylingjernet kommer i ny design i et begrenset opplag og sørger fremdeles for krøller, bølger og rette lokker for alle hårtyper.

Ansiktsserum, Bio-Regeneratif Active Serum fra Själ, kr 2.300.

Det amerikanske hudpleiemerket Själ bruker edelstener som ingredienser for å forsterke hudens energi og metabolisme. Kort fortalt jobber det nye serumet med å bekjempe aldringstegn helt fra cellens fornyelse og opp til hudoverflatens linjer og ujevnheter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SKJØNT OG NYTT: Leppestiften Shine Lover fra Lancôme, kr 225. Ansiktskrem, Exquisage Beauty Revealing Cream fra Darphin, kr 1.044. Parfyme, Guilty Diamond Female EDT 50 ml fra Gucci, kr 665. Stylingjern, V Opal Styler fra ghd, kr 1.899. Ansiktsserum, Bio-Regeneratif Active Serum fra Själ, kr 2.300.

Maskara, Masterpiece Glamour Extensions Volumising Mascara fra Max Factor, kr 169.

Sminkemerkets grunnlegger, Max Factor selv, lanserte den aller første maskaraen til forbrukermarkedet for over 50 år siden. Den siste innovasjonen er utviklet for å tilfredsstille kvinnens tre største vippebehov: lengde, volum og farge.

Kroppskrem, Firmness Revealing Cream fra Carita, kr 1.169.

Den nye kroppsserien bestående av skrubb, serum og krem skal ha en synlig oppstrammende effekt. Gjennomfør gjerne med den profesjonelle behandlingen The Cinetic Lift Expert i salong.

Neglelakk, Le Vernis i fargene Terrana, Méditerranée, Coquelicot og Lavanda fra Chanel, kr 250 per stk.

Den nye sommerlooken fra Chanel er et forfriskende fargesplæsj. Og det som bedre er at neglelakkene inngår i fast sortiment!

Volumspray, Root Boost fra Moroccanoil, kr 225.

Skap et godt grunnlag for fyldige, sunne hårrøtter ved hjelp av Root Boost. Flatt hår får nye høyder ved å spraye inn i røttene, bøye hodet opp-ned og føne håret tørt.

MAIFAVORITTER: Maskara, Masterpiece Glamour Extensions Volumising Mascara fra Max Factor, kr 169. Kroppskrem, Firmness Revealing Cream fra Carita, kr 1.169. Neglelakk, Le Vernis i fargene Terrana, Méditerranée, Coquelicot og Lavanda fra Chanel, kr 250 per stk. Volumspray, Root Boost fra Moroccanoil, kr 225.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!