Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hvor ofte har du tid til å ta ansiktsmasker eller å ta hårkuren sitte i hele virketiden? Ikke mandags morgen klokken syv i alle fall.

Heldigvis finnes det gode skjønnhetsløsninger for travle jenter.

Vi bruker i gjennomsnitt over 20 år av livet vårt på å sove, så hvorfor ikke utnytte denne tiden litt ekstra? Det finnes nemlig flere nattprodukter som gjør jobben mens du sover.

Mer effektivt

Det er ikke bare tidsbesparende å bruke produkter som skal virke over natten. Cellenes fornyelsesprosess er på sitt mest effektive når du sover.

Natten er tidspunktet hvor huden reparerer og fornyer seg selv, og har derfor samtidig en bedre evne til å ta imot aktive ingredienser.

Å tilføre huden nok fuktighet er essensielt for å ha en sunn og frisk hud. Å bruke fuktmasker i ansiktet er en super måte å tilføre huden det lille ekstra på, og egne nattmasker for ansiktet er helt genialt.

En favoritt er Amazing Space Beauty Sleep Mask, som har en myk gelékonsistens som også kan brukes rundt øynene. Du våkner uthvilt med silkemyk hud, gjennomfuktet og klar for en ny dag. Bare husk å rense huden ekstra godt om kvelden, slik at du får fjernet sminke, talg og døde hudceller slik at huden bedre kan ta til seg produktet.

Kur mens du sover

Å kure håret ukentlig er viktig om du har tørt, farget eller behandlet hår, og det finnes også egne nattkurer for håret. Påfør i nyvasket og håndkletørt hår, la det virke over natten og skyll ut morgenen etter.

Du kan også påføre hårolje i lengdene og la oljen virke over natten. Et fint budsjettalternativ er å bruke kokosolje eller arganolje i håret.

Om du ønsker myke lanker før julebordsesongen kjører i gang, er det lurt å investere i en egen maske til føttene. Smør inn føttene før du legger deg, ta på tynne bomullssokker og du våkner med myke silkelanker. Finnes også for hendene om du trenger ekstra fuktpleie.

Ved å bytte ut putetrekket ditt med et silketrekk, har du allerede gjort mye for ansiktet og håret ditt. Silkeputetrekkene fra Branché er en favoritt blant kjendiser som Kim Kardashian og Jennifer Lopez på grunn av sin ekstra finvevde silke, som skaper mindre friksjon mot huden gjennom natten. På den måten skal putetrekket kunne forebygge rynker, og også skape mindre slitasje på håret.

PRODUKTER: Amazing Space Beauty Sleep Mask, kr 455. Shu Uemura Essence Absolue, kr 470. Clinique Moisture Surge Overnight Mask, kr 340. Redken Real Control Overnight Treat, kr 414. Bare Minerals Pure Transformation Night Treatment, kr 799. Estée Lauder Advanced Night Repair II, kr 860. Bliss Softening Socks, kr 539. L¿Occitane Almond Delicious Hands, kr 79. Molton Brown Relaxing Sleep Mist, kt 199. Kiehl¿s Overnight Biological Peel, kr 355. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!