Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Basics er nøkkelordet. Jeg velger meg noen gode basisplagg som er komfortable og som enkelt kan styles med underdeler og sko etter anledning. Et par lette sommerkjoler, skjørt, shorts, et par bukser for en mulig kjølig kveld og et utvalg av friske, deilige overdeler. Slik får jeg  utrolig mange kombinasjoner å velge mellom uten å måtte fylle ferie kofferten til randen med ting jeg ikke får bruk for. En god huskeregel er at om du er i tvil og ikke har brukt et plagg før, så kommer du mest sannsynlig ikke til å bruke det på tur heller. La det ligge hjemme og sleng med favorittene isteden.

 Jeg har lagt ved ferie garderoben jeg drømmer om og som jeg mener fungerer perfekt både for slaraffenliv på stranden og for en finere middag eller fest. Med et utvalg av flate sko og heler er mye gjort, og du kan superenkelt gå fra et deilig strandoutfit til sexy på fest ved å tilføre et par lekre heler. Det enkle er ofte det beste.

I bildegalleriet under finner du Pernilles feriefavoritter.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!