Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Er det én frisyre som skal gjenskapes denne sesongen, så er det hestehalen.

Høy og dandert som hos Prada, lav, løs og rufsete som hos Alberta Ferretti, glatt og sideskilt som hos Dior eller Derek Lam sin ordinære versjon, kun dekorert med en klassisk lærspenne.

Hestehalen er definitivt noe for alle og kunne ikke kledd en sesong bedre.

Vink farvel til luesveisen ved hjelp av en strikk og ett enkelt stylingprodukt, og vips – trendfrisyren er på plass.

ELLEs faste hårstylist Nikola Grozdic favoriserer den høye hestehalen i vinter – «den får fram kinnbena og gir en gratis oppstramming av ansiktet».

Og det beste av alt: Trenden holder seg inn i neste sesong.

Øverst fra venstre: Christian Dior, Dereklam og Alberta Ferretti. Produkter øverst fra venstre: Aura Hair Dryer fra Ghd, kr 1599. Biolage Densifying Spray Treatment fra Matrix, kr 215. Thickening Lotion No. 06 fra Redken, kr 289. Dry Shampoo London Sheer & Invisible fra Colab, kr 79. Diamond Polish fra Sassoon, kr 315. Chiffon Styling Mousse fra R&Co, kr 299. FOTO: Imaxtree og produsentene

Slik får du looken: Acne Studios

Prep håret godt med det lette hårskummet Chiffon fra R&Co, føn håret alle veier og form frisyren på plass.

Hårskum gjør at håret blir litt lettere å forme uten at det føles fett eller oljete. Fest med en strikk og avslutt med en dusj hårspray.

Nikola Grozdic, Gevir.

ACNE STUDIOS

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Slik får du looken: Trussardi

I nyvasket eller fuktig hår, påfør Redkens Thickening Lotion No. 06.

Gre bakover med en grovtannet kam, og spray samme produkt i front. Klem bølger inn i håret etter hvert som det lufttørker.

Fest i en strikk, og dra håret opp der du ønsker mer volum før du fiksérer med en spray.

Lars Eriksen Eitran, Adam & Eva

TRUSSARDI

Slik får du looken: Bruuns Bazaar

Børst håret med en bred børste, tilfør et lett hårskum for en luftig tekstur, lag en naturlig midtskill og legg håret bak ørene.

Komprimer tuppene, og gi en pen matt tekstur til lengdene med Sebastian Professionals Eruptek, før du samler håret i nakken og vrir det rundt to ganger til venstre før det festes i en strikk.

Benjamin Martin, Sebastian Professionals

BRUUNS BAZAAR

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!