Linnéa Myhre

Tomine Harket

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Sminke skal brukes til å fremheve det du liker ved seg selv, ikke skjule det du ikke liker. Dette er budskapet i Max Factor sin nye kampanje #myfactor.

Kampanjen har fått en rekke viktige skandinaviske kvinner med seg på laget, og fra Norge stiller blogger Linnea Myhre og artist Tomine Harket. Sammen deler de sine "faktorer" - hva de er mest fornøyde med ved seg selv og de ønsker å fremheve.

"Denne kampanjen oppfordrer jenter til å minne seg selv på hva de liker med seg selv, heller enn hva de misliker. Vi har alle et eller annet, enten det er noe utenpå eller innvendig.Skjønnhet er så mangt, og for meg kommer det først og fremst innenfra. Jeg har brukt mange år på å forstå at jeg må jobbe med det på innsiden for å bli tilfreds med den jeg ser i speilet. Man kan være så pen man vil, men man blir aldri bra nok om man ikke lærer å like seg selv. Og det har jeg lyst å være med å minne folk på" sier blogger Linnéa Myhre som hele sin karriere har vært åpen om sin egen usikkerhet.

Se kampnajevideoen øverst i saken

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!