Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Da Beyoncé entret scenen under Grammy-utdelingen søndag var det  i en gudinneaktig , gullglitrende kjole som fremhevet den gravide magen hennes. Antrekket fikk sosiale medier til å koke, og som mange gjettet var selvsagt antrekket designet av vår egen Peter Dundas.  Like etter utdelingen natt til mandag norsk tid fortalte han selv på sin instagram konto at det var han stod bak det spektakulære sceneantrekket:

«PETER DUNDAS X BEYONCE. #Proudly announcing the very first #peterdundas eponymous collection look specially made for our muse queen Bey #thankyou"” skrev Dundas på sin instagram sammen med en skisse av Beyoncés antrekk.

saken fortsetter under bildet

Senere på kvelden dukket Queen B opp foran presseveggen i en rød paljettkjole, også den signert Peter Dundas.  Skissen til den kjolen delte han også på Instagram med teksten: «PETER DUNDAS X BEYONCE FIRST LOOK!! Proudly announcing the very first #peterdundas EPONYMOUS collection look specially made for our muse queen Bey #grammys2017"

saken fortsetter under bildet

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Beyonce og Dundas har hatt et tett forhold i lang tid. Da hun i 2013 dro på sin Mrs. Carter turne, var Dundas, som på den tid var kreativ direktør for Pucci, ansvarlig for flere av sangerens sceneantrekk.

Den norskfødte designeren Peter Dundas forlot i oktober i fjor stillingen som kreativ direktør for Roberto Cavalli etter kun 18 måneder. Det har lenge vært spekulert i hva han ville gjøre videre, og han har selv holdt veldig lav profil siden exiten. Det er foreløpig ikke kjent når hans eget merke vil bli lansert.

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!