Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

I dag ble det kjent at norske Peter Dundas forlater sin stilling som kreativ leder for det italienske motehuset.

Han overtok stillingen i mars 2015 og har laget seks kolleksjoner og produsert fire visninger. Tidligere gjorde Dundas stor suksess som sjefdesigner for Pucci i syv år, hvor han fikk ros for å gi nytt liv til merket.

Da han fikk stillingen hos Roberto Cavalli i fjor, kalte han det sin "homecoming" ettersom han allerede hadde tilbrakt 2002 til 2005 under selveste Roberto Cavalli ved samme merke.

Dundas har uttalt i en pressemelding at han "ønsker å takke Roberto Cavalli og resten av gruppen for den uvurderlige erfaringen dette har vært, og ønske dem all mulig suksess mot deres fremtidige mål."  Årsaken til den overraskende avgangen er foreløpig ukjent.

Ved dette stilles også spørsmålet om hvem som skal ta overfor Dundas, og i den sammenheng svarer administrerende direktør for Robert Cavalli, Gian Giacomo Ferraris, følgende; "På vegne av Roberto Cavalli og våre aksjonærer vil vi takke Peter Dundas for hans bidrag til merket, og vi ønsker han alt godt for fremtiden. I forbindelse med at Roberto Cavalli nå går gjennom en periode med forandringer, vil vårt designtema fortsette som før og annonseringen av den nye kreative lederen vil skje etter hvert"

Se ELLEs sjefredaktør Signy Fardals bilder fra Peter Dundas siste Roberto Cavalli-visning under

Sjefredaktør Signy Fardal og moteredaktør Petra Middelton på Roberto Cavalli SS17 i Milano forrige måned

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!