Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Om du trodde Lorde var en one hit wonder første gang du hørte superhiten Royals, tok du definitivt feil.

18-åringen fra New Zealand, som på privaten heter Ella, har de siste årene etablert seg som en av verdens aller største artister. Debutalbumet Pure Herione er faktisk det tredje mest solgte albumet i USA i år.

Ikke så rart at folka bak Hunger Games-filmene spurte nettopp henne om å stå for den første singelen på sountraceket til kinoaktuelle Hunger Games: Mockingjay - Part 1. En match made in heaven, spør du oss! Den superkule låtaYellow Flicker Beat demonstrerer hvor perfekt Lordes image og "sound" passer til Hunger Games-universet.

I tillegg ga de henne det ærefulle oppdraget med å håndplukke de resterende artistene til soundtracket. Valget falt blant annet på Tove Lo, Tinashe, Major Lazer, Ariana Grande, Haim og selveste Grace Jones.

Da hun gjestet den amerikanske talkshow-kongen Jimmy Fallon hans The Tonight Show denne uken for å fremføre Yellow Flicker Beat, viste hun seg fra en svært danseglad side. Og vi digger det!

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

I intervjuet, som du kan se under, snakker hun blant annet om hvordan Royals ble til, venninna Taylor Swift og hvorfor hun tok artistnavnet Lorde.

http://www.youtube.com/watch?v=0_fTV0M1ITs

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!