Den naturlige looken er alltid lov, også når det gjelder maskara. Men noen ganger er det lov å dra på litt, og blant vinterens hotteste skjønnhetstrender er det vippene som er i fokus.

Glem naturlige vipper - nå skal øynene synes, og maskaraen legges i flere lag for å oppnå forførende, definerte og voluminøse lengder.

Hent inspirasjon fra visningene til Blumarine og Stella McCartney, som begge hadde fokus på tykke, godt synlige vipper.

Stella McCartney kjørte to vippetrender i én smekk, modellenes vipper var nemlig knallblå.

Les også: Dette bør du kjøpe på salget

Slik får du looken

Maskara er som sagt et nøkkelprodukt denne vinteren, og det er bare å eksperimentere. Vi elsker den mørkeblå maskaraen fra Stella McCartney, men kakigrønt seiler opp som den store fargen denne sesongen om du vil gå for noe annet enn svart maskara.

Burgunderfarget maskara er også veldig fin, og passer ekstra godt til deg med brune øyne.

For å bygge opp vippene maksimalt, er det lurt å bøye dem med en vippetang først. Dette åpner og bøyer vippene slik at du gir intrykk av ekstra lange vipper og et åpent blikk.

Bruk gjerne deretter en maskarabare på vippene, dette gir næring, ekstra holdbarhet og volum. Om du plages med tørre vipper hvor maskaraen lett drysser, er en vippebare et must i sminkepungen.

Påfør til slutt din favorittmaskara i to strøk. Jobb maskaraen langs vippene i sikk-sakk bevegelser i flere omganger for å bygge ekstra volum.

Til denne looken skal du også legge maskara på de nedre vippene.

Skal du på fest er det perfekt å sette på løsvipper, velg enten punktvise vipper eller en hel rad for maksimal effekt.

=

PERFEKTE VIPPER: 1. Øyevipper fra Mac, kr 120. 2. Hypnôse Drama fra Lancôme, kr 285. 3. Eye Lash Cruler fra Shiseido, kr 230. 4. 2000 Calorie Waterproof Mascara fra Max Factor, kr 115. 5. Bottom Lash Mascara fra Clinique, kr 130. 6. Lash Primer Plus fra Estée Lauder, kr 215. 7. Eyelash Fantasy fra Make Up Store, kr 185. © Imaxtree/produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!