TV-stjernen som har blitt kjent for sin unike stilsans og stemt fram til en av verdens mest moteriktige kvinner, sier at det å føle seg bra ikke er det samme som å se kul ut. Hun avslører også hun blir inspirert av Mick Jagger og Kurt Cobain.

På spørsmål om hennes mest komfortable antrekk svarer hun:

- hvis det er komfortabelt, ser det mest sannsynlig ikke så bra ut. Jeg ser på stilen til Mick Jagger eller Kurt Cobain for inspirasjon når jeg føler meg som en tomboy. På en jentete dag er det Jane Birkin eller Francoise Hardy som inspirerer meg mest.

Alexa hevder at hun ikke følger trender og at hun bor i favorittplagget jeansshortsen.

- Jeg er dårlig til å følge trender. Bare ta på deg det du vil og det som ser fint ut på deg. Mitt favorittplagg er denimshortsen min som jeg går med nesten daglig. Utenom det så er det en antikk ring med kameliadamen som jeg kjøpte på Spitalfiels Market i Øst-London og Chanelvesken min.

Alexa elsker designere som er på vei opp, og for øyeblikket har hun mest lyst til å kle seg fra topp til tå i Carven som er den nye favoritten.

- Jeg elsker merket Carven. I det siste har jeg bare lyst til å gå i det. Designeren Guillaume Henry har laget en skoleuniform møter Francoise Hardy-inspirert kolleksjon som er helt perfekt.

Alexa Chung=

Alexa Chung © Foto: Bulls

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!