Dersom du stønner og ser oppgitt inn i klesskapet, er det lite som skal til for at du totalendrer syn og blir blid som ei lerke når du titter inn dit. Med et par nye tilskudd kan du style de klærne du har på en ny måte og sette en ekstra spiss på dem.

Du trenger ikke blakke deg heller, for det er flust av slike plagg i kjedebutikkene.

En jumpsuit er genial til en lag-på-lag-stil. Bruk din gamle pologenser under eller sleng på deg favorittcardiganen til.

Jumpsuit fra Mango, kr 349.

Omslagskjoler er utrolig klassiske, og passer de fleste kroppsfasonger. En funky stil får du ved å bruke den over et par jeans, mens du blir klassisk og elegant med sort strømpebukse og pumps.

Kjole fra H&M, kr 299.

Undertøy må så klart ikke være svart, hvitt eller beige. Litt farge på undertøyet er feminint, kult og søtt, og det er litt mer overraskende med en lyseblå BH under en litt gjennomsiktig bluse enn en svart en.

BH fra Weekday, kr 100, og truse fra Weekday, kr 80.

Spagettistroppkjolen har flere bruksområder. Du kan bruke den som underkjole eller som en egen kjole. Kjør på med 90-tallsstil og bruk en gammel T-skjorte under.

Kjole fra Bik Bok, kr 299.

Din gamle bomullsgenser blir som ny med denne brosjen.

Brosje fra Yazbukey hos Matchesfashion, kr 400.

Et par leopardballerinas kan brukes innendørs på jobb helt til været tillater bruk utendørs, og passer til det aller meste.

Ballerinas fra Din Sko, kr 249.

I stedet for dine vante svarte og blå jeans kan du prøve en grå variant.

Jeans fra Cubus, kr 499.

En statement-genser i klesskapet får du garantert bruk for i vår.

Genser fra Lindex, kr 199.

=

Jumpsuit fra Mango, kjole fra H&M, bh og truse fra Weekday, kjole fra Bik bok, genser fra Lindex, trutmunnbrosje fra Yazbukey, bukse fra Cubus og sko fra Din sko.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!