Mens vi subber i gyllent løv og dagene bare blir mørkere, er det ekstra deilig å sette seg ned foran datamaskinen for å shoppe eller ta en tur til nærmeste oppvarmede kjøpesenter.

Disse tingene er det verdt å investere i denne måneden:

Fuskepels

En fuskepels varmer usedvanlig godt og er stilig til røffe boots og enkle antrekk, eller når du skal ut på byen i finstasen.

Kåpe fra Lindex, kr 599.

Hundetannsmønster

Hundetannsmønster er et klassisk og litt mer fantasifullt alternativ enn ruter, det gjør også antrekket mer grafisk og feminint. En bluse med det svart-hvite mønsteret kan pyntes opp med et ankellangt skjørt og pumps for en 50-tallsaktig stil, eller gjøre hverdagslig og kult med herresko og jeans.

Bluse fra Marc by Marc Jacobs/my-wardrobe.com, kr 2.290.

Dyrisk print

Dyriske mønstre som pyton og leopard er en evig klassiker i garderoben, og bidrar til at et enkelt ensfarget antrekk blir mer vilt og luksuriøst. Det finnes budsjettalternativer i kjedebutikkene, hvis ikke kan du slå på stortromma med disse skjønnhetene fra Givenchy.

Sko fra Givenchy /net-a-porter, kr 9.800.

Dressbuksen

En dressbukse er behagelig og kan styles på utallige måter. Gå for en retro stil med pologenser til, velg en androgyn stil med en hvit skjorte eller bruk iøynefallende øredobber og en grovstrikket genser til.

Dressbukse fra H&M, kr 299.

Dødtid av Karpe Diem

Mørketid er lik boktid, som igjen er lik Karpe Diems helt nye bok Dødtid. (Lanseres 21. november)

Dødtid av Karpe Diem fra Platekompaniet, kr 299.

Clutch-veske

Clutch-vesken er sesongens store vinner på veskefronten, og varianten vi ønsker oss er løs og ledig i formen, og i en deilig farge.

Veske fra See by Chloé/my-wardrobe.com, kr 2.520.

=

Jakke fra Lindex, bluse fra Marc by Marc Jacobs, sko fra Givenchy, bok av Karpe Diem, veske fra See by Chloé og bukse fra H&M:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!