En lys rosa kjole fra Designer Remix' vårkolleksjon.

En lys rosa kjole fra Designer Remix' vårkolleksjon.

Clutchvesken er blant sesongens hotteste på veskefronten, og med dyrisk mønster som pynt, hukes flere trender av på én gang.

Selv om høsten så vidt er i gang, er det faktisk ikke altfor lenge til neste vårs kolleksjoner dukker opp i butikkene.

Flere merker begynner allerede i desember å henge vårvarer i butikkene.

Under det danske merket Designers Remix' visning av vårkolleksjonen, var det spesielt et par clutchvesker som tiltrakk seg ELLEs oppmerksomhet.

Clutchen kommer i grønn, naturhvit og rosa, og er i farget ponniskinn.

Det dyriske er alltid sterkt til stede i motebildet, men de vante pyton-og leopardmønstrene har fått hard konkurranse av de mer stilistiske mønstrene til sebra og ku.

En praktisk og anvendelig clutch er blant høstens it-vesker, og like fin til våren og tynne strikkegensere som til vinter og varme kåper. Velg en variant som denne fra Designers Remix, gå for über-luksus fra et motehus som Stella McCartney eller Fendi eller hold et øye med tilbehørsutvalget hos kjedebutikkene.

Style den vågalt med en fuske-pels, biker-boots og jeans, eller gå for et enklere uttrykk med en knelang kåpe og monokrom fargepalett.

Velg antrekket i samme fargeskala som vesken for et enkelt og nedtonet uttrykk.

Velg antrekket i samme fargeskala som vesken for et enkelt og nedtonet uttrykk.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!