På best kledd-listene er det alltid noen navn som går igjen. Noen av stjernene bommer aldri på antrekkene, men likevel er det lite inspirasjon å hente for oss vanlig dødelige.

Vi har samlet fire damer med forskjellige stiler, som alltid inspirerer i måten de kler seg på. Selv om ingen av dem er ukjente for noen av oss, går vi likevel aldri lei.

Se bildene og la deg inspirere!

Les også! Stilikonenes beste motetips

Diane Krüger

At hun tidligere har jobbet som modell og er en av Karl Lagerfelds favoritter er nok ingen ulempe, men noe sier oss at Diane Krüger hadde klart å kle seg fantastisk likevel.

Hun balanserer alltid antrekkene sine perfekt for anledningen, og er aldri for mye eller for lite. Til de mest elegante kjolene sine, løser hun opp looken ved å ha håret hengende løst, og drar heller på med ekstra sminke til de kortere minikjolene.

Hun holder seg alltid til det enkle, og lar antrekket tale for seg selv uten for mye tilbehør. Til den røde løperen går hun gjerne i merker som Valentino, Marchesa og Yves Saint Laurent, og selvfølgelig favoritten Chanel. .

=

DIANE KRÛGER: Skuespilleren er kjent for sine trendy og elegante antrekk på den røde løperen. © Stella pictures

Kate Bosworth

Kate Bosworth har en signaturstil som både er edgy og feminin på samme tid. Hun bruker gjerne et blyantskjørt i skinn med en løs bluse, eller en blondeshorts med en transparent tskjorte. Og det er nettopp derfor vi elsker henne!

Alltid tidlig ute med de siste trendene, og gjerne iført plagg fra sine favorittmerker Alexander Wang, Proenza Schouler og Isabel Marant.

Vi elsker at stilen hennes er så tilgjengelig, den er laidback og enkel, men alltid med det lille ekstra som gjør antrekkene så inspirerende.

=

KATE BOSWORTH: Blant favorittmerkene hennes finner vi Proenza Schouler, Isabel Marant, Altuzarra og Chloé. © Stella pictures

Alexa Chung

Når man snakker om trendsettere, er det umulig å ikke tenke på Alexa Chung. Det tok ikke lang tid fra hun ble kjent til unge jenter begynte å kle seg i korte foldeskjørt og vintage Barbour-jakker.

Alexa er kjent for sin herlige miks av herreklær, 60-tallskjoler, vintagefunn og britiske klassikere.

I klesskapet hennes finner du den klassiske trenchcoaten fra Burberry, som hun gjerne bruker over en bretonstripete genser og slitte denimshorts.

Likevel klarer hun alltid å tilføre noe nytt og spennende i antrekkene sine, det er derfor vi aldri går lei.

=

ALEXA CHUNG: Den britiske programlederen regnes for å være en av de fremste trendsetterne. © Stella pictures

Olivia Palermo

Egentlig burde den snobbete sositetsjenta kjent fra MTV-serien The City vært lagt for hat for flere år siden. Hun bare kledde seg så fantastisk bra at vi klarte ikke slutte å se på henne, og hun er fortsatt et stilikon mange år etterpå.

Olivia kler seg klassisk og bygger gjerne antrekkene sine på et dyrt designerplagg, som hun setter sammen med rimelige plagg fra kjedebutikkene.

Tilbehør er likevel det hun er best på, og hun klarer alltid å transformere ganske ordinære antrekk til noe spektakulært med sine store smykker, lekre belter i livet og iøyenfallende sko.

=

OLIVIA PALERMO: Alltid klassisk og feminin, men med en trendy vri. © Stella pictures

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!