Vinteren nærmer seg med stormskritt, og selv om det som regel er morsommere å kjøpe semskede stilletter og blondetopper, er det ikke til å komme bort fra at det er på tide med noen mer fornuftige kjøp.

Men fornuftig trenger ikke være det samme som kjedelig. Her er åtte motefavoritter som redder vintersesongen!

1. Parkas

Det er ingen tvil om at vi i Norge trenger noe mer enn den klassiske ullkåpen i høst- og vintersesongen. Regn, snø og sludd gjør at en hette er helt nødvendig, i tillegg trenger vi noe som holder varmen enda bedre når minusgradene kryper nedover.

Nettopp derfor er parkasen er det perfekte ytterplagget, og heldigvis er det mange fine varianter å velge mellom.

På kåpejakt? Finn drømmekåpen i vår kåpeguide!

2. Kjole

Festsesongen er like rundt hjørnet, og da er det perfekt å ha en kjole hengende som kan brukes på dager hvor man skal rett fra jobb til fest.

Denne kjolen kan enkelt kles ned med en strikkegenser på dagtid og like enkelt pyntes opp med høye hæler til kvelden.

3. Strikkegenser

Vi får ikke nok varme strikkegensere, og nå vil vi aller helst ha en med høy hals i tillegg.

Kjøp en genser i god kvalitet som kan brukes mye uten å nuppe.

4. Lue

Endelig en trend moren din er glad for! Strikkeluen er nemlig tilbake for fullt, og det er utallige varianter å velge mellom.

Styr unna den kjedelig svarte, og velg en i knallfarger. Perfekt på dårlige hårdager, i sterk kuling og når det i iskaldt ute.

5. Bikerboots

De kule bikerbootsene holder seg i trendbildet år etter år, og gjett om vi er glade for det! Dette er nemlig de perfekte vinterskoene, som gjør at du slipper å gå på bekostning av fine sko selv om det er slapsevær eller isholke ute.

Kjøp de gjerne ett nummer for store slik at du får plass til ekstra ullsokker i.

6. Belte

Når mørket overskygger moteinspirasjonen og du bare går rundt i svart og grått, er det perfekt å ha et kult belte tilgjengelig som spriter opp antrekket.

Få tips til hvordan du bruker beltet HER!

7. Hverdagsveske

En ny veske er en sikker investering som garantert får deg i godt humør når det stormer ute.

Akkurat nå ønsker vi oss denne godbiten fra Givenchy. Og den skal være grønn!

8. Skinnbukse

En livredder på kjølige dager, som gjør at du ser kul ut samme hva du bruker den mer.

Perfekt sammen med en stor strikkegenser, og en selvfølge på fest med høye hæler og en bluse. Sesongens uten tvil beste kjøp!

=

HØSTSHOPPING: 1. Parkas fra Zara, kr 1.395. 2. Kjole fra Mango, kr 699. 3. Strikkegenser fra Honky Dory, kr 1.795. 4. Lue fra Dagmar, kr 699. 5. Bikerboots fra Zara, kr 1.199. 6. Belte fra Chloé, kr 2.600 fra mytheresa.com 7. Veske fra Givenchy, kr 10.450. 8. Skinnbukse fra Hunky Dory, kr 4.799. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!