Strukturerte, dobbeltspente, litt stramme frakker eller kule parkaser i boblestoff eller ull?

Denne høsten er valgmulighetene mange, og drømmekåpen kommer i mange forskjellige varianter og prisklasser.

Burgunder er sesongens it-farge, og militærstilen er tilbake med full kraft.

Her i det kalde nord er vi glade for at boblejakken er noe av det hotteste ytterplagget du kan ha på deg nå, og for at den superanvendelige parkasen kommer i mange forskjellige varianter i høst.

Her er 22 fine kåper, finn din favoritt!

Burgunder

Høstens trendfarge befinner seg også på ytterplagg. Det somer så fint med burgunder, er at det passer så bra sammen med de mørke fargene vi gjerne bruker i vintersesongen.

Velg et klassisk snitt for en kåpe som holder flere sesonger, eller sats på en sportsinpirert kåpe med skinndetaljer om du vil ha inn et ekstra trendelement.

Les også: 12 perfekte strikkegensere

=

BURGUNDER: 1. Klassisk med knapper fra Dagmar, kr 3695. 2. Sporty med skinnermer fra Vero Moda, kr 1299. 3. Mønstrete fra Day Birger et Mikkelsen, kr 2999. 4. Innsvinget med spenner fra Ricco Vero. © produsenten

Militær

De dobbeltspente kåpene er tilbake, og militærinspirasjonen var tydelig på visningene til blant annet Burberry Prorsum og Tommy Hilfiger.

Den militærgrønne fargen er kul i konstrast med svart, og svarte eller grå kåper er farger som holder lenge.

=

MILITÆR: Svart med skinndetaljer fra Asos, kr 700. 2. Militærgrønn med skinn fra Gestuz, kr 2199. 3. Militærgrønn med svarte ermer fra Mango, kr 999. 4. Grå med svarte ermer fra InWear, kr 2599. © produsenten

Svarte

Alle bør ha en svart kåpe hengende i skapet, da det er det mest anvendelige ytterplagget du kan ha.

Denne høsten kan du rocke opp den svarte kåpen med skinndetaljer, skråstilte frynser, glidelåser eller med et belte i livet.

=

SVART: 1. Med skinnermer fra Samsøe & Samsøe. 2. Rutete med glidelås fra Dagmar, kr 4695. 3. Med frynser fra Selected Femme, kr 2295. 4. Klassisk fra InWear, kr 2599. © produsenten

Bobler

Flaks for oss at boblejakken og boblekåpen er skikkelig i skuddet denne sesongen. Det er lite som holder varmen like godt, i tillegg tåler den å bli våt.

Velg om du vil gå for en kort eller lang variant, og om du vil ha en matt eller blank tekstur.

Les også: De kuleste jentene på første rad

BOBLER: 1. Svart fra Benetton, kr 1879. 2. Svarte med høy hals fra Rützou, kr 2599. 3. Svart fra Day Birger et Mikkelsen, kr 2999. 4. Mørkegrå fra 2nd Day, kr 2499. © produsenten

Grå

En grå kåpe er en klassiker, og passer perfekt inn i tweedtrenden vi ser mye av nå.

Velg gjerne en enkel modell som du kan ha glede av i mange sesonger framover. Vi digger den lysegrå fra Ganni!

=

GRÅTT: 1. Lysegrå far ganni, kr 2299. 2. Med lommer fra InWear, kr 2599. 3. Dressjakkesnitt fra KappAhl, kr 899. 4. Oversized fra Mango, kr 999. © produsenten

Parkas

Parkasen følger trofast med år etter år, og takk og lov for det! En lang jakke med hette er et must når snøen kommer, og parkasen passer til alle anledninger.

Den er perfekt om du ønsker å tilføre et mer avslappet element til mer klassiske antrekk, og er superkul med jeans og sneakers.

=

PARKAS: 1. Armygrønn med hette fra Only, kr 799. 2. Oransje med teddyfôr fra only, kr 599. 3. Karamellfarget med snøring fra NN07, kr 4999. 4. Marineblå fra Baum und Pferdgarten, kr 3399. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!