Motehuset Christian Dior fortsetter med å bruke unge, vakre skuespillere som frontpersoner i sine kampanjer.

Fra tidligere av har de både Mila Kunis, Marion Cottilard og Natalie Portman i stallen, og sistemann ut er Jennifer Lawrence, best kjent fra sin rolle i Hunger Games-trilogien.

Ifølge WWD.com er skuespilleren det nye ansiktet til motehusets Miss Dior-veskekampanje, som kommer på trykk i mars til neste år.

Les også: Slik overlever du høsten på budsjett

- En drøm

Jennifer Lawrence er bare 22 år gammel, men ryktene om en kampanje har svirret helt siden hun dukket opp på Raf Simons første couturevisning for Dior i sommer.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse å få representere et ikonisk merke som Dior, sier Jennifer Lawrence til WWD.com.

Dette er også det første nye ansiktet som presenteres etter at Raf Simons overtok rollen som sjefsdesigner for Dior, og designeren selv er veldig fornøyd med valget.

- Som alle andre oppdaget jeg Jennifer Lawrence gjennom hennes rolle i actionfilmer. Hennes alder og klassiske skjønnhet, i tillegg til hennes karakter og kompleksiteten hun viser i så ung alder er både unikt og veldig imponerende, sier sjefsdesigner Raf Simons om sin nye kanmpanjemodell.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!