Det er ingen grunn til panikk om du ønsker å oppdatere høstgarderoben, men lommeboken ikke strekker til. Du kan enkelt blir høsttrendy uten å bruke de store summene.

Her er sju motetips som fikser høstgarderoben for et slikk og ingenting!

1. Sats på øredobber

Et par statementøredobber pynter opp det kjedeligste antrekk, og du kan enkelt få tak i et par superfine til en billig penge.

Sjekk ut butikker som H&M, Mango og Asos.com for de beste og rimeligste variantene.

Flere tips! De fineste statementsmykkene

=

STJEL STILEN: La deg inspirere av øredobbene hos Dolce & Gabbana. Øverst fra Asos.com, kr 207. Nederst fra Mango, kr 169. © Imaxtree/produsenten

2. Gå på vintagejakt

Flere av sesongens heiteste trender kan du enkelt lete opp på loppemarked og i vintagebutikker.

For eksempel er camojakken, skinnskjørtet, fløyel og 70-tallsmønster sikre kort du kan satse på.

Stort trendguide! Her er de viktigste trendene

=

VINTAGEJAKT: Camojakken er superhot i høst, og jakken er enda kulere om du kjøper den vintage. © Getty

3. Zara

Om det i det hele tatt er et av sesongens hotteste designerplagg du har lyst på, kan du vedde på at du finner en kopi av den på Zara.

Kleskjeden tar kopieringen til nye høyder for hver sesong, og akkurat nå kan du boltre deg i plagg inspirert av Balmain, Isabel Marant og Céline i butikken.

=

CATWALKKOPI: Zara kopierer alle de heteste trendene fra catwalken. Her har de tydelig hentet inspirasjon fra Balmain og Givenchy. © Zara

4. Sy om

Vesten er et nøkkelplagg denne høsten, spesielt den lange, blazerinspirerte varianten. Så hvorfor ikke lage en selv? Klipp av armene på en gammel blazer du har liggende, og vips - høstgarderoben er oppdatert på et blunk.

Evt kan du sy på skinndetaljer på ermene på alt fra jakker til tykke gensere. Enkelt og gir en trendy effekt.

=

SY OM: Klipp av armene på en lang blazer eller tynn jakke for å kopiere den lange vesten sett hos Prada. © Imaxtree/Zara

5. Kjøp et belte

Denne sesongen er det midjen som skal væer i fokus, og den enkleste måten å gjøre det på er å kjøpe et belte. Du kan bruke det over jakker, strikkegensere, kjoler, topper, ja over det aller meste.

Dropp de smaleste variantene, og gå for et middels til tykt belte, gjerne med en utsmykket beltespenne.

=

BELTEFIN: Med et belte i livet kan du oppdatere alle de gamle overdelene dine. © Imaxtree

6. Neglelakk

Neglelakk må være den enkleste og rimeligste måten å gjøre antrekket mer trendy på.

Sesongens kuleste farger er dype toner som burgunder, mørk blå, mørk grå og mørk brun, i tillegg til khaki, beige og lys grå.

Flere sminketips? Her er høstens skjønnhetstrender

=

NEGLELAKK: Sesongens fineste farger fra Dior i fargen 605 Amazonia, Chanel i fargen 559 Frenzy og Essie i fargen Wicked. © produsenten

7. Let på eBay

Hva enn du leter etter, du finner det garantert på eBay. Ønsker du deg for eksempel den kule westernskjorten som ble sett hos Isabel Marant, trenger du bare søke på «womens western shirt» på eBay for å finne en drøss med liknede skjorter - alle til godt under 200-lappen.

=

EBAY: Bruk eBay for å finne sesongens hotteste plagg. Denne skjorten fant vi ved å søke på «womens western shirt». © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!