De gjør de fleste catwalkshow, håver inn på store kampanjer og har en karisma som skiller dem fra mengden.

Her er høstens hotteste jenter!

Stor trendguide! Dette skal du satse på i høst

Karlie Kloss

Den 180 cm høye Karlie Kloss var ballettdanser før hun ble modell, og beveger seg bedre enn de fleste på catwalken.

Jenta fra Chicago, Illinois, debuterte med sin signifikante gange i 2008, og gikk hele 64 show sin første sesong!

Siden den gang er Karlie blitt en fast gjenganger, og har selv uttalt til Womens Wear Daily: - Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle leve av dette her. Dørene åpnet seg for meg og jeg valgte å ta spranget.

Karlie ligger akkurat nå rangert som nr 2 på den prestisjefulle listen over de mest ettertraktede modellene på Models.com.

=

KARLIE KLOSS: Den langbeinte skjønnheten er kjent for sin spesielle gange. © Imaxtree

Joan Smalls

24 år gamle Joan Smalls startet karrieren som katalogmodell, men etter at hun åpnet Givenchys coutureshow i 2010 fikk hun fart i seilene.

Skjønnheten fra Puerto Rico er, i tillegg til å gå for høstvisningene til blant andre Chanel, Stella McCartney, Balmain, Isabel Marant, Alexander Wang og Gaultier, blitt første latinske talskvinne for Estée Lauder, og figurerer i moteserier i Vogue, i-D, W, Dazed & Confused, samt i kampanjer for Gucci, Chanel og Lacoste.

Nå ligger hun øverst på listen over de mest ettertraktede modellene på Models.com.

Les også: Trendplaggene som fortsatt gjelder

=

JOAN SMALLS: Den latinske skjønnheten er rangert som nummer en på Models.com. © Imaxtree

Sigrid Agren

Fransk-svenske Sigrid Agren satte fotoopptak og catwalkshow på hold for å ta sitt Baccalaureate, men studiene satte ikke noen stopper for denne toppen.

Hun er født og oppvokst i Martinique i Frankrike, og har fransk mor og svensk far. Med cover for franske ELLE, hundrevis av editorials, kampanjer for Chanel, YSL, Gucci og Chloé, i tillegg til at hun både åpnet og lukket mange av høstens viktigste show, er det ingen tvil om at Sigrid er en stigende stjerne.

=

SIGRID AGREN: Svensk-franske Sigrid har både åpnet og lukket flere av sesongens viktisgte show. © Imaxtree

Lindsey Wixson

Lindsey Wixson fra Kansas ble oppdaget av selveste Miuccia Prada, og er kjent for sin kyssemunn og det søte mellomrommet mellom tennene.

Lindsey ble tidlig i karrieren håndplukket for shoots med fotograflegenden Steven Meisel, og selv om hun akkurat har fylt 18 år, figurerte hun på de viktigste høstvisningene, og fronter blant annet Mulberry-kampanjen, fotografert av Tim Walker og høstkampanjen for Chanel.

Les også: Plaggene vi ønsker oss nå

=

LINDSEY WIXSON: Med sin lille trutemunn og store mellomrom mellom tennene, har 18-åringen raskt blitt en av verdens toppmodeller. © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!