Nå ruller høstkolleksjonene inn i butikkene, og vi har for lengst funnet våre favorittkolleksjoner og pekt oss ut et plagg eller to vi bare må ha i garderoben denne høsten.

Her er de seks visningene som inspirerer oss aller mest denne sesongen!

Isabel Marant

Spillet mellom maskulint og feminint, med høstens kuleste boots, trange bukser, sexy overdeler, broderier og Navajo-inspirert strikk gjorde denne kolleksjonen til nok en triumf for Marant.

- Cowboyjenter fra slutten av 1800-tallet var inspirasjonen. Jeg elsker de maskuline buksene og silkeskjortene de red med. Isabel Marant

Les også: Trendplaggene du fortsatt kan bruke

ELLE 0812 Mote Backstage=

ISABEL MARANT: Vi elsker cowboyjenta og westerninspirasjonen fra Marant. © Imaxtree

Emilio Pucci

Yves Saint Laurents ikoniske Le Smoking, foreviget i Paris' gater av Helmut Newton i 1975, skarpt skreddersnitt og en litt mer tildekket silhuett var noe av inspirasjonen til Dundas. Elegant, stilrent og superfeminint.

- Denne kolleksjonen er ikke åpenbar sexy, men sensuell. Peter Dundas

ELLE 0812 Mote Backstage=

PUCCI: Vi drømmer om en elegant kjole signert Peter Dundas denne sesongen. © Imaxtree

Balmain

Med håndsydde plagg, inspirasjon hentet fra Fabergé-mønstre, russiske prinsesser, Elisabeth Taylor og kunsthuset Christie's, var dette et smykke av en kolleksjon.

- Jeg elsker at det er masse smykker, perler og ornamenter. For meg var det viktig med en sterk og ny silhuett for Balmain. Olivier Rousteing

Les også: Stilikonenes beste motetips

ELLE 0812 Mote Backstage=

BALMAIN: Olivier Rousteing har gjort oss ville etter overdådige, perlebelagte plagg i høst. © Imaxtree

Lanvin

Med sterke farger, en superfeminin silhuett, myke kurver, glitrende smykker og fokus på hoftene, var det maleriene til Henri Matisse som inspirerte Alber Elbaz til denne fargesterke kolleksjonen.

- Vi kan aldri få for mye farger og fantasi! Alber Elbaz

ELLE 0812 Mote Backstage=

LANVIN: Vi elsker fargene og de feminine snittene Alber Elbaz har skapt for Lanvin i høst. © Imaxtree

Prada

Pleksiglassdetaljer, geometriske 70-talls- mønstre, herresnitt og skarpe kontraster gjorde denne kolleksjonen til en klar favoritt blant fashionistaene. En sterk og kompromiss­løs kolleksjon.

- Alle har en teori om kolleksjonen sin i disse dager. Jeg er lei av teori. Denne kolleksjonen handler om gleden og nytelsen for moten. Miuccia Prada

Herlig høstmote! Disse trendene gleder vi oss til

Backstage 0812=

PRADA: De geometriske dressene er en av høstens viktigste trender. © Imaxtree

Dolce & Gabbana

Gullbroderier og eksklusive ornamenter, blonder, perler, tiaraer, transparente detaljer og dekadente blomster gjorde denne visningen til en overdådig og romantisk affære.

- Vi hentet inspirasjon fra barokke, katolske tradisjoner, og selvfølgelig Sicilia, som vi kommer fra. Dolce & Gabbana

ELLE 0812 Mote Backstage=

DOLCE & GABBANA: Barokken er en viktig inspirasjonskilde for Dolce og Gabbana denne sesongen. © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!