OL er for lengst over for denne gang, men vi er fortsatt sultne på gull!

Det virker som Kong Midas har vært og pirket i høstens store trend, siden alt han tar i som kjent blir til det gyldne metallet.

Årets Met-ball nærmest glitret i gull, sølv og brokadestoffer, og Karolina Kurkova troppet opp i brodert rosegull fra topp til tå, inkudert turbanen på hodet.

På shopping? Her er augusts beste kjøp

Het høsttrend

Men du behøver ikke å gå så ekstremt til verks for å kaste deg på gulltrenden. Den røde løperen bugner av stjerner ikledt det gyldne metallet, både i paljetter og metalliske stoffer.

Gull spiller også en viktig rolle i trendbildet denne høsten, med rokokko-inspirerte plagg med gullbroderier, brokade, paljetter og gullfarget skinn som de sterkeste tendensene.

Les også: Disse trendene gleder vi oss til

=

GULLFEBER: Stjerner som Mila Kunis, Karolina Kurkova, Carey Mulligan og Milla Jovovich har kastet seg på gulltrenden. © Getty

Slik bruker du trenden

Vi elsker hvordan Erin Wasson toner ned det glamorøse gullskjørtet med en laidback olaskjorte.

Eller hva med å gjøre som Mila Kunis, og dra på med en liten gullshorts til et ellers klassisk antrekk?

For inspireasjon kan du sjekke ut visningene fra Prabal Gurung, Giambattista Valli, Barbara Bui, Elie Saab og Michael Kors, som alle har gull på hjernen denne høsten.

Den mer beskjedne kan nøye seg med belter, sko, vesker eller smykker i det gyldne metallet. så det er bare å la gullfeberen herje!

=

STJEL STILEN: Kopier Erin Wassons kule look ved hjelp av disse tre plaggene. 1. Gullskjørt fra H&M, kr 399. 2. Denimskjorte fra mango, kr 299. 3. Ankelboots fra Aldo, kr 1399. © Getty / produsenten

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!