Trekkspillstoff, folder, plissé. Kall det hva du vil, men det er ingen tvil om at plissé er en av sommerens hotteste trender.

Stjernene elsker stilen, som kjapt gjør enkle plagg mye mer spennende.

Skjørt er et must

Plisserte skjørt gir lett assosiasjoner til støvete bibliotekarer i fotformsko. De siste årene har trekkspillstoffet imidlertid klatret opp på rangstigen igjen.

Glem gamle fordommer, og la deg inspirere av Kate Bosworth, Poppy Delevigne og hertuginne Kate.

Plisséskjørtet er favorittplagget over alle, enten du går for et kort foldeskjørt eller lang og flagrende variant. Husk at du kan like gjerne velge en topp, shorts eller kjole med plissédetaljer.

Les også: Juks deg sommerbrun

=

PLISSERT: Poppy Delevigne og hertuginne Kate har lagt sin elsk på plisséskjørtet denne sesongen, i likhet med Lanvin og Paul Smith. © Getty / Imaxtree

Tilpass din stil

Plisséplaggene fungerer også like godt på dagtid som på kvelden. Et skjørt passer perfekt sammen med avslappede plagg som en t-skjorte eller en tynn strikkegenser.

Hvis du ønsker en mer preppy look, er en enkel hvit skjorte, et belte i livet og et par høye sandaler en elegant kombo, som du lett kan ta med deg fra kontoret og ut på bar. Feminint, sommerlig og superfashion.

=

PLISSERT: La deg inspirere av Prada og Chloé, i tillegg til stilsikre stjerner som Jamie King og Erin Wasson. © Getty / Imaxtree

=

PLISSERT: Blå topp fra Monki, kr 250. Kjole fra H&M, kr 499. Hvit topp fra Monki, kr 200. Vinrødt skjørt fra Mango, kr 299. Mønstrete skjørt fra Monki, kr 350. © Getty /produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!