ELLE feirer 15-års jubileum og våre lesere får gavene!

Nå kan du vinne en drømmereise for to personer til New York i samarbeid med Lipton Ice Tea. Reisen har en samlet verdi på 34.350 kr.

Dette får du:

- Icelandair flyr dere i Economy Comfort-klasse fra Oslo til new York. Dere får tilgang til business-lounge på flyplassen, samt businessinnsjekk, og kan ta med 2 kolli à 23 kg hver - noe som gir en ypperlig mulighet til å «shop til you drop».

- Dere skal bo fire netter på Hotel Beacon, som er et 4-stjerners nyoppusset hotell med perfekt beliggenhet på Upper West Side på Manhattan. Her får dere et deluxe-rom, og ved ankomst venter sjokolade og vin på rommet.

- Under oppholdet i New York får dere også se byen fra luften med Liberty Helicopters, som tar dere med på The Big Apple helikoptertur! Dere får se Manhattans største attraksjoner og vil få en opplevelse dere sent vil glemme.

- Premien sponses av USA Spesialisten, og vinnerens reisebrev vil bli lagt ut på usaspesialisten.no og elle.no.

Les mer om premien på www.usaspesialisten.no!

Det du må gjøre for å delta i trekningen, er å svare riktig på følgende spørsmål:

I hvor mange land selges Lipton Ice Tea?

A: Over 56

B: 45

C: 37

Send ELLELIPTON + ditt svar på sms til 2205 innen 20. juli. Kr 5 per sms.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!