Det ultrabritiske motivet, som opprinnelig er fra Paisley Abbey på 1200-tallet, har tatt catwalken med storm denne sesongen.

Designere som Jil Sander, Stella McCartney, Miu Miu og Paul & Joe har alle kastet seg over det klassiske mønsteret, og gitt det nytt liv og herlige kontraster.

Velg selv om du vil kjøre på med paisley fra topp til tå, som vist hos Stella McCartney, eller om du heller vil bruke mønsteret på tilbehør som vesker eller skjerf.

Om du liker mønstermiks-trenden er det en perfekt måte å bruke paisleymønseret på. Trikset er å bruke det klassiske mønsteret på en måte som gir en oppdatert look.

Les også: Junis beste kjøp

=

PAISLEY: Sommerens trendy mønster på catwalken hos Matthew Williamson, Stella McCartney og Jil Sander. © Imaxtree

Pysjamasmote

Pysmajasen er i vinden denne sesongen og både Derek Lam og Stella McCartney har pysjamasinspirerte paisleyantrekk i sin vårkolleksjon.

Selv om pysjamaslooken kan være vanskelig å slippe unna med, kan du gjerne bruke delene separat. For tips til hvordan du styler pysjamasbuksa kan du trykke HER!

En paisleyfarget kjole gir både en klassisk og trendy look på samme tid, og er derfor et godt sommerkjøp.

Og paisleytrenden holder seg til fortsatt til høsten, hvor blant annet Marc Jacobs brukte mønsteret på flere kjoler og plagg i sin høstkolleksjon.

=

PAISLEY: 1. Omslagskjole fra Monsoon, kr 1599. 2. Maxikjole fra Monsoon, kr 2199. 3. Kjole med paljettdetaljer fra Stella Noav, kr 999. 4. Veske fra Miu Miu, kr 7900. 5. Singlet fra Style Butler, kr 760. © Imaxtree / produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!