Det er på høy tid å oppdatere sommergarderoben, og om du trenger inspirasjon, er ELLEs stylist Caroline Skjelbred rette person å spørre.

- Om sommeren når jeg har fått en sexy brunfarge og lysere hår liker jeg å bruke svart! Jeg elsker vanligvis farger, men om sommeren ser man så fin ut i klassisk svart, sier Caroline.

Disse plaggene er på ønskelisten til Caroline akkurat nå:

Blondeskjørt fra InWear, kr 799, genser fra Preen, kr 4.800

- Jeg har fått blonder på hjernen, og det er et veldig sommerlig materiale. Jeg ønsker meg et blyantskjørt med blonder, ved å bruke det til et mønstrete genser ser man chic ut på et blunk.

Shorts fra Asos, kr 220, smykke fra Lindex, kr 149, solbriller fra Gucci, kr 2.300

- Svarte shorts er et absolutt must i sommer. Disse kan du bruke til en enkel genser, ta på et lekkert, svart smykke fra Lindex, høye sandaler og fine solbriller, og man er perfekt surf chic. Du trenger ikke gå i Isabel Marant fra topp til tå, batikk eller bleket for å få surfestilen.

Sandaler fra Jimmy Choo, kr 4.800

- Disse sandalene kan man bruke til alt - de funker til jeans, kjoler og materialet gjør antrekket utrolig sommerlig.

Badedrakt fra H&M, kr 149

- Jeg dør av den svarte badedrakten fra H&M, litt glitter og svart glamor passer perfekt til min sommer. Badedrakten kan jeg også bruke sammen med florlette skjørt eller en hullete jeans med høye sandaler til.

Du kan få flere tips på Carolines blogg!

=

CAROLINES FAVORITTER: 1. Smykke fra Lindex, kr 149. 2. Genser fra Preen, kr 4.800/my-wardrobe.com. 3. Shorts fra Asos, kr 220. 4. Solbriler fra Gucci, kr 2.300. 5. Blondeskjørt fra InWear, kr 799. 6. Sandaler fra Jimmy Choo, kr 4.800/net-a-porter.com 7. Badedrakt fra H&M, kr 149. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!