Den pyjamasinspirerte buksen er superhot denne våren, men kan være en utfordring å integrere i garderoben.

Vi ba ELLE-blogger og stylist Marte Madeleine Mosand vise tre forskjellige måter du kan style buksene på.

Mønstermiks

Mønster er stort denne sesongen, og aller helst flere varianter i samme antrekk. Velg en mønstrete pyjamasbukse med en topp i et annet mønster for en trendy effekt.

Martes tips:

- Skal du blande ulike mønstre, er det smart å passe på at fargene harmonerer noenlunde, slik at det ikke blir for rotete. Dette er et avslappet hverdagsantrekk, perfekt for jobb!

=

MØNSTER: Pysjamasbukse fra Carin Wester, kr 1200. Sko fra Asos, kr 350. Topp fra Monki, kr 150. © Live Brekke / produsentene

Klassisk

Siden pyjamasbuksa gir et avslappet inntrykk, er det fint å style den sammen med mer strukturerte plagg. En lys, kort jakke og høye hæler gir antrekket et mer klassisk preg.

Martes tips:

- Det store smykket løfter antrekket, og denne kombinasjonen passer like godt på jobb som når jeg skal på middag med jentene.

=

KLASSISK: Bukse fra S'nob de Noblessem kr 849. Jakke fra Iro, kr 3400. Smykke fra Asos, kr 150. Sko fra Zara, kr 799. © Live Brekke / produsentene

Party

Tar du fram stiletthælene, er pyjamasbuksa også helt perfekt for fest. En metallisk topp løfter antrekket og er perfekt til den duse fargen på buksene.

Martes tips:

- Jeg elsker paljetter, og i dette antrekket er jeg klar for en tidlig vårfest.

=

PARTY: Sko fra Zara, kr 679. Bukse fra H&M, kr 499. Topp fra Mac Jacobs, kr 5600. © Live Brekke / produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!