Fra Alexander Wangs BMX-inspirerte show til moteverdenes nye wonderboy Parabal Gurungs digitale mønstermiks. Vi har sett gjennom et par tusen bilder fra moteuken og hvis du lurer på hva som er de største trendene fra det store eplet er neste sesong kan vi gi deg fire stikkord: Pasteller, sporty, digital mønstermiks og PVC. Dette ser ut som om det blir en helt fantastisk sesong, og her er 10 favoritter av ELLEs favoritter fra New York.

1. Det er ikke bare Alexander Wang som var sportsinteressert under moteuken i New York, og vi elsker spesielt denne sexy, sporty catsuiten med de grafiske detaljene som er inspirert av BMX- og bilsporten.

Se også: Backstage hos Alexander Wang

=

Alexander Wang

2. I jungelen av pasteller og søte kjoler er Michael Kors inspirert av Afrika. Det blir aldri feil. Det blir heller aldri feil å putte på Erin Wasson en superfin kaftan og et stort tresmykke.

Les også : Modellmote fra New York

=

Michael Kors

3. Ah, Phillip Lim. Det vi liker aller best er at han klarer å ballansere det feminine og det maskuline på en perfekt måte. En florlett pastellfarget smokingbukse sammen med en løs tubetopp og gjennomsiktige sandaler i PVC.

=

Phillip Lim 3.1

4. Rodarte-jentene har latt seg inspirere av Asia og vi liker dette feminine, minimalistiske Asia-inspirerte antrekket i råsilke med markert midje og sølvsandaler.

=

Rodarte

5. Marc Jacobs overrasker stadig, selvfølgelig også denne sesongen. Preppy og søt blir plutselig den kuleste jenta i klassen stylet med dette plastikkskjørtet.

=

Marc Jacobs

6. Calvin Klein har latt hvitt og svart vike til fordel for plagg i pudderfarger med sexy og romantiske detaljer. Denne minimalistiske drømmekjolen med lange ermer stylet med et par platåsko i samme farge er vår favoritt.

=

Calvin Klein © ANDREA ADRIANI/IMAXTREE.COM

7. Designeren Parabal Gurung er New Yorks nye moteyndling. Denne sesongen er hans beste hittil og vi digger dette antrekket med digital mønstermiks, knallrosa lepper, sleik og kattebriller.

Les også: Her er de beste flytende eyelinerene

=

Parabal Gurung © Alessandro Lucioni

8. Theyskens Theory er bloggernes nye favoritt, og det forstår vi godt. Designeren som gikk fra å designe Couture-aktige kolleksjoner for Nina Ricci har revolusjonert Theory med sin design. Denne hvite tweedjakken sammen med den grønne plastbuksen er bare et av antrekkene vi falt fullstendig pladask for.

=

Theyskens Theory

9. Wow, hva har skjedd med Vera Wang? Ikke mange brudebjeller som ringer her. Supersexy, korsetter, digital print, knallfarger, også denne gule blondedrømmen av en kjole.

Les også: SM-trenden er blitt stueren

=

Vera Wang © Alessandro Lucioni

10. Også Diesel viste sin sterkeste kolleksjon på lenge. Metaller, skjorter, bermudashortser og kule, sexy kjoler. Vi var ikke klar over at metaller over metaller, stylet med en oversizet herreskjorte kunne se så fint ut.

=

Diesel © Alessandro Lucioni

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!