Det er høst, og til og med stjernene er ferdig med ferien og lagt bikinistylingen på hylla. Nå er de tilbake i byen, helt klare til å inspirere oss med sine fine antrekk. Her er de som inspirer oss mest akkurat nå!

Alexa Chung: Vi elsker at hun knepper opp skjorten og styler den sammen med et enkelt skjørt,en brannbilrød 2.55 fra Chanel og et par matchende lepper.

Olivia Palermo: Det var noe bra som kom ut av hennes rolle i The City, hun er den Manhattens ubestridte stilikon for tiden. Hun klarer å mikse klassiske snitt med superfashion, og dette fine antrekket kommer fra Tibi.

Blake Lively: Skinn er superhot denne sesongen, og det er Blake Livelys oransje, kjole fra Gucci et godt bevis på. Legg merke til de fine leopardpumpsene fra Louboutin.

Diane Krüger: 40-talls stilen er ikke så lett å få til, men med denne kjolen fra Miu Miu klarer selvfølgelig Diane Krüger det med kjolelengden, snittet og ikke minst håret!

Mary Kate Olsen: Det er noe med Olsen søstrene, uansett hva de har på seg, så elsker vi det! Hverdagsstyling i svart bukse, et par mokkasiner, en topp i slangeprint, en The Row-veske og en fint skjerf slengt over skuldrene.

Dree Hemingway: Så smart. Batikk stylet med en grønn militærjakke, svart bukse og brune accessoirer for å myke det hele opp.

Zoe Saldana: Vi vil selge huset for denne kjolen fra Balmain resort-2012 som denne superstjernen har fått kloa i.

=

Alexa Chung, Olivia Palermo, Blake Lively, Diane Krüger, Mary Kate Olsen, Dree Hemingway, Zoe Saldana.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!