Tamara Mellon har også bestemt seg for å forlate motehuset Halston. Grunnleggeren for Jimmy Choo har bestemt seg for å forlate det ikoniske motehuset sammen med designer Marios Schwab, kreativ leder Sarah Jessica Parker og investor Harvey Weinstein, som Tamara brakte til motehuset.

Det bla avslørt at Marios forlater motehuset på fredag - etter at det ble klart at kontrakten hans ikke blir fornyet. Kilder forteller at motehuset ikke kommer til å produsere en kolleksjon for vår/sommer-12, og det er heller ikke sikkert at sesongens høst/vinter-kolleksjon blir produsert selv om flere store varemagasiner og butikker har kjøpt Halston.

Selv om Marios har pratet varmt om hvor stort det var å bli en del av market I 2009, har han nylig innrømmet de store utfordringene han står ovenfor med å drive motehuset framover.

- Selvfølgelig føler jeg presset. Det er en stor utfordring, men moten for øyeblikket trenger innovasjon. Det er helt feil bare å gjøre det samme og det er viktig å være kreativ og åpen for nye ting. Har Marios uttalt.

- For meg er merket kjent for kvinnene som gikk kledd i Halston - Bianca Jagger var en Halstonette som fanget tidens dekadense og glamour. Jeg vil omfavne dette og føre det til framtiden uten å hylle fortiden.

Selv om både Harvey Weinstein og Sarah Jessica Parker også har forlatt Halston har det enda ikke kommet en formell uttalelse fra selskapet.

© Alessandro Lucioni

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!