Denne sommeren har de lange skjørtene virkelig fått svingt seg - både på den røde løperen og i parker. Selv om kjendisene kollektivt har lagt sin elsk på plagget er det uendelig mange måter å style det på:

Preppy: Diane Krüger har stylet et langt, beige skjørt med en enkel svart singlet, et tynt brunt belte og panama hatt. Preppy og avslappet og passer perfekt om du er på vei til Frankrike eller skal på hagefest med familien. Singleten kan også byttes ut med en enkel badedrakt.

Grunge: Gillian Zinser er kjent for to ting: Rollen i av 90210 (Oppfølgeren til Beverly Hills 90210) og sin fine stil. Sammen med en oversizet genserog 90-tallshatt setter hun sitt eget, bohemske grungepreg på skjørtemoten.

Gothisk: Et gjennomsiktig, langt skjørt sammen med en stram blazer slik som på Daisy Lowe, sender tankene rett tilbake til Oliver Theyskens Nina Ricci.

Etnisk: Den kule lillesøsteren til Beyonce er superfin i en etnisk bh over et knallfarget skjørt. Akkurat slik har vi lyst til å danse rundt i sommer.

Glamorøst: Mary Kate Olsen vet hva hun holder på med. Hun velger det enkleste, svarte skjørtet og styler det med en ültraglamorøs, glitrende jakke.

Romantisk: Vi elsker Anne Heches sofistikerete og romantiske styling. De store blomstene blir perfekt nedtonet med en kremfarget jakke over. Hallo hagefest, vi kommer.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!