Donatella er H&Ms nye gjestedesigner til høsten, med et av verdens mest legendariske merker Versace. Kolleksjonen er et tilbakeblikk på merkets arv, med skinn, trykk, farger og fasonger. Selvfølgelig i eksklusive materialer til H&M-priser. Kolleksjonen omfatter plagg for dame, herre samt interiørartikler. Den vil være tilgjengelig fra 17. november i rundt 300 butikker. I tillegg har Donatella laget en pre spring-kolleksjon som er i salg online 19. januar.

"Jeg er veldig glad for å samarbeide med H&M, og for å få muligheten til å nå deres store publikum. Kolleksjonen vil være typisk for Versace, og den er perfekt for fans av H&M og Versace verden over" sier designeren.

=

Versace for H&M

Donatella overtok som kreativ leder for motehuset i 1997, etter at grunnleggeren og broren Gianni ble skutt og drept i Miami. Versace er kjent for sin überglamorøse stil, dristige kjoler og sexy silhuetter, og det er også det som gjennomsyrer kolleksjonen for H&M. Damekolleksjonen vil være dominert av kjoler som passer perfekt for sesongen, med skinn med nagler, silke og fargerike trykk, og accessoirer som høye hæler og bijouterier.

=

Versace for H&M

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!